Eski sevgiliniz şu an bir mesaj atsa ne cevap verirsiniz?

Biraz burnunu sürterim. Öyle hemen cevap vermem. Tam vazgeçmeye yakın bir hâle geldiğinde en son dediği şeyleri hatırlatır alaycı bir tavırla *Özlediğin için mi bu kız ne düşünür ne hisseder, üzülür mü diye düşünmeden davrandın? "en son derim. Bana dediği şeyleri yüzüne çarpıp" Yapmasaydın, demeseydin. "derim.
Cevap
25Cevap
şöyle bir mesaj atarsa ne diyebilirim
Özlemekle olmuyor 😂
Kötü veya küs ayrılmadığımız için ve herzaman saygı duyduğum bir insan olduğu için nezaketen cevap verir hal hatır sorardım tabiki
Atamaz, engelli. Atabilse de cevap alamazdı, saygısını koruyamayan insanları hayatımın hiçbir noktasında bulundurmuyorum.
Âlâsını gördü bu gözler😂 kapıdan girer girmez sımsıkı sarılacak kadar özledim'ler falan🤔 hiç ilgilenmedim, R yapmayı sevmiyorum
Hcbirsey yazmam tabiki. Hem numaramı on kere degstrdm mesj atamaz 😄
İyi olsa eski olmaz şekerim ama unutma en iyi eski sevgili ölü olandır ve en iyi intikamda unutmaktır 💋
cevap bile vermeden yolunuza bakın 👸😄
Görüldü atarım. Bazı insanlar cevap almayı bile hak edemeyecek kadar kötü şeyler yapıyor çünkü.
Sen benim y4rr4mı yersin anca bu saatten sonra derim shsn
Atamaz çünkü ortada bir eski sevgili yok olsa bile engellemiş olacağım için yazamaz
S.. tir git geldigin yere derim.
direk numaramı sil artık diye cevaplamıştım.
En güzeli okumadan silmek. Brn cok pismanim ayrıldığım sevgilime tamam dedigime. Hiç bir yazmamak daha iyi
S. ktr git hayatımdan artık beni rahat bırak
Boş yapma, beni de edebiyattan soğutma derim.
😅💐
Tum trakyanin optugu anandan ciktigin yere selamlar 👋 derim
O cesareri gosterecek kadarda yuzsuz degildir diye tahmin ediyorum
ben bu ilişkinin içinde var olmak istemiyorum
İnanki soruyu gördüm ve 3 dakika boyunca karşıma bakarak öylece daldım 😴
Biraz umursamaz gibi görünürüm ama kesin dönerim çünkü kötü ayrılmadık
Atamaz, tüm platformlarda engelli 😄
Haklı nedenleri olduğunu söylerdim :))
En İyi Cevap