Arkadaşlar laptopum kötü olduğu için steamdan cs1.6 indirdim günde 1 saat oynuyorum laptopa zarar verir mi bazı sunucular virüs sokar mi farklı modlar falan VE CS CONDİTİON ZERO NEDİR HERŞEYİ ANLATİRMİSİNİZ
Cs 1.6 zarar vermez hala online ı çalışıyormu hep merak etmişimdir mesela hala cs 1.5 online oynayan var mı condition zero aslında cs nin bir denemesiydi ve tutmadı sonra global offensive çıktı zaten tüm dünyaya yayıldı
Isınıp bozulma olayına bir şey diyemem o dönemki pcleri bile kasıyordu sunuculardan virüs girdiğini ilk senden duydum çocukluğum cs ile geçti 35 yaşındayım
Bayağıdır pc sahibi değilim yeni nesil pclerden de pek anlamam ama yani valorant da ekran kartını çok zorluyacak aman aman bir oyun değil orta ayarlarda rahat rahat oynarsın hatta bir kaç dandik grafik ayarı düşürürsen 80 120 arası fpsle oynayabilirsin bence
Açar sıkıntı yok açmazsa düşür oyun içinden grafik ayarlarını orta yap ama fps değeri yüksek olsun düşmanı karşımdakinden önce göreyim diyorsan paraya kıyıp geforce now satın alabilirsin internet hızın yüksekse
Geforce now oynayamadığın oyunları en kötü pclerden bile oynamanı sağlayan uzaktan bağlantı ile başka bir pc ye bağlı gibi düşünebilirsin hatta mobilden bile cs go , valorant , long dark oynayabilirsin buna imkan sağlayan bir uygulama aylık ödemesi var fiyatı biraz pahalıydı sanırım ama bir ay falan ücretsizdi galiba ama tabi bu oyunları geforce now dan oynaman için steam de ya da başka platformda oyunu satın almış olman lazım iyice bir araştır geforce now yazarsan çıkar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
ermez
vermez
Dostum ben fazla anlamiyorum benim laptopa bakip yorumlar misin ve valorant kaldirir mi bakar misn model kodunu yazdim
Laptopum iyi mi
Cs 1.6 zarar vermez hala online ı çalışıyormu hep merak etmişimdir mesela hala cs 1.5 online oynayan var mı condition zero aslında cs nin bir denemesiydi ve tutmadı sonra global offensive çıktı zaten tüm dünyaya yayıldı
Reis CONDİTİON zero yu silecem 1.6 online var diyorum ki sunuclar virüs sokmaz mi
ya da laptop cs yüzünden ısinip bozulmaz mi
Isınıp bozulma olayına bir şey diyemem o dönemki pcleri bile kasıyordu sunuculardan virüs girdiğini ilk senden duydum çocukluğum cs ile geçti 35 yaşındayım
Peki abi laptopum modelini (güncellemeler yerinde ) yazdım imternetten benim için bakar mısin valorant oynanır mı lütfen ben anlamiyorum
Bayağıdır pc sahibi değilim yeni nesil pclerden de pek anlamam ama yani valorant da ekran kartını çok zorluyacak aman aman bir oyun değil orta ayarlarda rahat rahat oynarsın hatta bir kaç dandik grafik ayarı düşürürsen 80 120 arası fpsle oynayabilirsin bence
Ama laptopun ekran karti yok galiba dahili yaziyor
Tamam ramden yer paylaşımlıdır laptop olmasaydı ram ekle derdim ama laptopda uyumlu falan olması lazım araştırman lazım
Abi ben anlamiyorum sen araştır laptopa bak valorant ačar mi
Açar sıkıntı yok açmazsa düşür oyun içinden grafik ayarlarını orta yap ama fps değeri yüksek olsun düşmanı karşımdakinden önce göreyim diyorsan paraya kıyıp geforce now satın alabilirsin internet hızın yüksekse
Abi geforce now nedir
Geforce now oynayamadığın oyunları en kötü pclerden bile oynamanı sağlayan uzaktan bağlantı ile başka bir pc ye bağlı gibi düşünebilirsin hatta mobilden bile cs go , valorant , long dark oynayabilirsin buna imkan sağlayan bir uygulama aylık ödemesi var fiyatı biraz pahalıydı sanırım ama bir ay falan ücretsizdi galiba ama tabi bu oyunları geforce now dan oynaman için steam de ya da başka platformda oyunu satın almış olman lazım iyice bir araştır geforce now yazarsan çıkar
Kardeism oyle yapti ekran kartini yskti aq shdjsbd
Cs 1.6 oynayarak mi
Yes
Bilgisayar cok mu kötüydü ve günde kaç saat oynuyordu
Baya oynuyodu kalkmiyodu basindan laptop yillarin laptopu bu arada casper
Yani böyle dandik bir oyun anca bîyle dandik bir bilgisayara zarar verir
Laptopum kotu yazdigin icin soruya dedim bizimki boyle oldu yani
Biz fak fakiriz
Vermez ya
Peki abi laptopun modelini yazdim valorant oynatır mi isinidrir mi bakarmisin ben anlamiyorum