O zaman sana i5 16 gb ram 1tb ssd ekran karti GTX 3060 olabilir ama bakmak lazim ekran karti çok önemli hem oyun hem program adobe programlarini kullanacaksan hele ki 3d max 4d cinema gibi daha buyuk programlar kullanacaksan
Monster Hp Casper bunlardan uzak dur ben param yok diye hp ya da monster alacaktim ama almayacagim bosa para vermek daha kötü olur Asus Lenovo bak ama Acer ve Dell bunlara da bakabilirsin ben Acer alacam onda karar verdim hem uygun fiyat hem de iyi performans ben de programlar kullanacagim
Asus değil Asus Lenovo Acer Dell bakabilirsin hatta direk Msi al ama Casper Monster Hp bunlardan uzak dur iyi degil elinde kalir bosa para vermis olursun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Monster markası güzel
Hangisi
Ben de laptop bakiyorum ne kadar bütçen var ne için kullanacaksın 20 binin üzerine çıkacaksın iyi bir laptop istiyorsan
Program için belki oyun
O zaman sana i5 16 gb ram 1tb ssd ekran karti GTX 3060 olabilir ama bakmak lazim ekran karti çok önemli hem oyun hem program adobe programlarini kullanacaksan hele ki 3d max 4d cinema gibi daha buyuk programlar kullanacaksan
Evet hangi özellikler olsun
Yazdıklarım olabilir ama ekran kartina iyi bakmak gerekiyor
Neden
Ekran kartı olmadan olmaz da ondan su sana iyilerinden bakayım bir kaç tane ASUS ve LENOVO ikisindende
ASUS
www.hepsiburada.com/asus-tuf-dash-f15-fx517zr-hn013-intel-core-i7-12650h-16gb-1tb-ssd-rtx3070-freedos-15-6-fhd-144hz-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000031UMJ7
LENOVO
www.hepsiburada.com/lenovo-ideapad-gaming-3-ryzen-7-5800h-16-gb-2-tbssd-6-gb-rtx3060-windows-11-pro-15-6-fhd-82k200jutxbt107-pm-HBC00003QVECB
Sana bunlar olur bana da olur ama ben de para yok maalesef
Hmm pahalimis
Birde şey ram 8+8 mi yoksa direk 26 mi
16..
8+8 daha iyi olur
Monster Hp Casper bunlardan uzak dur ben param yok diye hp ya da monster alacaktim ama almayacagim bosa para vermek daha kötü olur Asus Lenovo bak ama Acer ve Dell bunlara da bakabilirsin ben Acer alacam onda karar verdim hem uygun fiyat hem de iyi performans ben de programlar kullanacagim
Monster Asus niye uzak durum
Asus değil Asus Lenovo Acer Dell bakabilirsin hatta direk Msi al ama Casper Monster Hp bunlardan uzak dur iyi degil elinde kalir bosa para vermis olursun
Lenovo bu markadan sasma
Asus lenovo
Olur
Msi bi bak
Buyue
Derken
Bak dermişim bende buyur dedim