Bilerek bıraktım yeri değişmiş , şifre falan koymam. Ben senin telefonunu 16 yıldır ellemedim bile , neden diye kızdım utandı. K. S ye girdiğimi bile saklamam.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBende hep kurcalarim oda kurcalar ne var bunda bende veliler çok var geçen adam arams karımdan ayrıym diyor. Hoparlor u açtım erkek diy eşim rahat dinlesin diye. Adam bu şekil konuşunca kskandı baya şu an telefonumu kurcalıyor umrumda değil
24 Yorumla- +1 yıl
iyide bu çok saygısızca bir şey
- +1 yıl
@cheekystaff bence değil normal bsy
- +1 yıl
Hoparlörü acmasam delirecek. Actım dahada delirdi bende bilmiyorum ne yapayım kendi kadın muhasebesiyle konuşuyor ben hiç dinlemem
Soran+1 yılAma bu sizin hayatınız. Farklı olabilir tabiki.
En İyi Cevaplar
Bakabilir sıkıntı herşeyi okuyor olması rahatsız edici.. bende bundan rahatız oluyorum şifrem vs Yok her şey açık ona rağmen benden gizli bakar okur vs.. onun için kız arkadaşlarımla konuşmamı silerim hemen.. saygısızlık kesinlikle
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
14Cevap
+1 yılhaklısın böyle saçmalık mı olur ya bir de kaç yıllık emek var hiç doğru değil
11 Yorumla
Soran+1 yılNet ,
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvli adamın KS de işi ne
ben olsam ben de kurcalardım26 Yorumla
Soran+1 yılSoru sormakla ve cevap ile kalmıyor , gerçekten ihtiyacı olan öğrencilere kitap vs gönderiyorum, siz ne için kullanıyorsanız beni ilgilendirmiyor?
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun yaptıklarınızdan dolayı, ben sitede kısa bir süredir varım ve gerçekten garip bir site tekrar söylüyorum ben eşinizin yerinde olsam tedirgin olurdum. Bunu söylememdeki amaç şu onu anlamaya çalışın bana güvenmiyor diye kırılmayın
Soran+1 yılÖnyargı kötü bir şey. Geçmiste buradan arkadaş olup buluşan insanlar vardı. Evlenenler bile oldu. Tabi zamanla kalite düşüyor. kalite düşünce çoğu bıraktım
Cevap sahibi+1 yılBen de silmek istiyorum çünkü ilerde karşıma çıkacak birine bu hesabım varken rastlamak istemem.
Soran+1 yılYanlış kişiler ile muhatap olmadığın sürece sorun yok.
- +1 yıl
ne alakası var. benim eşim 10 yıldırburda olduğumu biliyor. KS flört sitesimi?
+1 yılGizlediğin bişey yok madem neden zoruna gidiyor
49 Yorumla- +1 yıl
saygısızlık çünkü
- +1 yıl
Neye saygısızlık pardon
- +1 yıl
evli bile olsa herkesin kişisel alanı olmalıdır. bu telefonda olur bilkgisayarda olur kendine ait bir odada olur.
- +1 yıl
@cheekystaff yok daha neler oda mi kendini padişah sandın galiba has oda mi paşam evlilikte özel diye bir şey olmaz kusura bakma
Soran+1 yılBen hiç merak etmedim. Bu 2. ci fark edişim. Daha önce uyardım , haa yapacak olsam ruhu duymaz , kendi bekar ve boşanmış kız arkadaşları var , bizde bile benden çekinmeden kalıyorlar , plaja gidiyoruz , saçtı makyaj oje benden çekinmeden yanımda yapıyorlar , dönüp bakmam bile , o kadar güveniyor hepsi
- +1 yıl
Bende evliyim, ne ben eşimin telefonuna ne o benimkine bakmaz. Gerek bile duymayız buna. Telefonu geçtim bilgisayarımı açmaz. Bir işi varsa söyler bilgisayarında bişey yapmamlazım diye. İstediği zaman kullansa en minik bişey demeyeceğim halde. Saygı burdan gelir. Kendimi padişah sanmadım. Padişah olmadığım için eşimin özeline karışmam saygı duyarım
- +1 yıl
@cheekystaff o zaman geriye bı tek şey kalıyor bunu onunla açıkça konuş sebebini sor
Soran+1 yılGece konuştuk, arkadaşının kocası bir kadınla yazışmış , sevgili olarak değilde arkadaşça , bizimki de dışarda ne olsa acabamı diye beni test ediyor. Diziden etkilenip bana laf atan bir huyu var. Vazgeçiremedim.
- +1 yıl
Geçmişte yaşadığınız bazı şeylerden dolayı olabilir
- İnternet & Teknoloji konusunda 325 cevap paylaştı.
+1 yılÜzülecek bişey yok sende bu kadar çıtkırıldım olma. Bakabilir abartmayın yani.
20 Yorumla
+1 yılŞeytan durtmus demek ki. Özür de dilediyse affedin.
10 Yorumla
+1 yılBaksın nolacak belki bi şüphe düşmüştür ya da senin telefonunda bir işi olmuştur. KS ye girdiğini görmüştür vs.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadın milleti aga, mahçup olduysa bile tekrar yapar bence.
Bi nevi tatmin oluyorlar bununla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden böyle bişeye üzülüyorsunuz merak etmiş bakmış işte abartmayın bence
20 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılkurcalarım. benim telefonumu da o kurcalayabilir. bence bu haktır :)))
02 Yorumla
Soran+1 yılKurallar nettir. Oda sizin kuralınız.
- +1 yıl
Evet 😄
- İnternet & Teknoloji konusunda 573 cevap paylaştı.
+1 yılBaksa ne olacak ki? Aranızda ki güven sonsuz değil mi? Siz de onunkine bakın. Eşler srasında böyle bir sorun olamaz ki..
00 Yorumla Şüphelenmiş demek ki senden ne b0klar yiyosan artık
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet normal eşin sonuçta merak edebilir bence sıkıntı senin bunu dert ediyor olmanda
Benim eşim olsa ve boyle şeyleri taksa suphelenmiyorsam bile suphelenirim niye kızdı diye bakabilir olabilir10 Yorumla
+1 yılHayir 16 yil hic kurcalamayip simdi kurcalamasi sjsbsbsba
00 YorumlaŞüpheci davranmış olabilirsiniz bir kadın durduk yere telefonu alıpta kurcalamaz🙄
00 YorumlaNe oluyor bakınca anlamadım?
Saklayacak bir şeyin varsa gocunursun
00 YorumlaSenin endişeleneceğin bişeyin yoksa baksın ne olacak ki.
00 Yorumla
+1 yılher kadın şüpheci olarak yaklasır seven paylaşmak istemez
00 Yorumla
+1 yılKarın sonuçta şüpehlenmiş çok fazla şeye etme bence
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe var şeytan dürtüyor bazen insanı bakıyor 16 yılda normal. Bu kadar drama yapma.
10 YorumlaSen ona güvenden zaten telefonu bilerek onu denemek için koymazsin gelipte burada acitasyon yapma
21 Yorumla
Soran+1 yılAcitasyon? Ajitasyon yapacak durumum yok, kurallar bellidir evlilikte. Tabi senin bakıs açın farklı. Benim yanımda telefonu ver dese sanki vermiycem?
Gizli Üye(30-35)+1 yılkadının bakası gelmiş ya nolcak ahahhahahaha sende bak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSaklayacak utanacak bişey yapmıyorsan üzülmeni gerektirecek bişeyde yok. Merak etmiş bakmış
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılKurcalıyorsa tam olarak güvenmiyordur şüpheleri vardır sen de buna üzülmüşsün sanırım
00 Yorumla
+1 yılGayet doğal bu devirde kimseye guvenemez insan yatağına aldığın kadının telefonuna bakması doğal ve ona kızdığın için daha çok suphelenmistir
00 Yorumla
+1 yılbakabilir eşisin sonuçta bu kadar kızdığına göre vardı bişi
08 Yorumla- +1 yıl
@nuevoamorporfavor pp gerçek mi
- +1 yıl
değil tabikide
- +1 yıl
Seni görebilir miyim
- +1 yıl
niye kendimi ele vereyim
- +1 yıl
Ne ele vermesi ya😂😂
- +1 yıl
anladığı şeye bak
- +1 yıl
uza hadi sen
+1 yılsuphelenmis senden
12 Yorumla
Soran+1 yılKadınlar çok ruhsal ve aşırı duygusal , arkadaşlarından bir şey duydu ve acaba diye benim telefonuma sarıldı. Tanıyorum karımı, bir arkadaşı kocasından şiddet görsün sanki ben yapmışım gibi hepiniz aynısınız der, şakasına küfür etmişimdir ama hiç dokunmadım şimdiye kadar. Dolaba kapıya cama yumruk attım ama hiç vurmadığım halde çevresinde olan bir şeyi ben yapmış gibi bakar bana.
- +1 yıl
uzuldum senin icin
+1 yılşüphelendigi bir şey olabilir mi
11 Yorumla
Soran+1 yılEve geliş gidiş saatlerim belli evcimen biriyim. Sadece bir ara boşanma aşamasındaydım ama uzun zaman oldu. Birde tatilde yabancı kadınlar baya yürüdü bana başka bir şey yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlisin burada ne işin var burası fuhuş yeri gibi
064 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- fuhuş tayım aahah
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- hahahaa
Soran+1 yılBakın bu sitede 10 yıl önceki yorumları biliyorum ve bu şekilde değildi. ihtiyacı olana yardım bile ediyorum. Bunu yorumlarda belirttim. Çok saygısızca. Ben o dediğin işi yapan kadınlara, bildiğim halde yinede hanımefendi gibi davranırım. Ve cinselliğe yönlenmem. Defalarca evlilik teklifi alan biriyim. Bir erkekte bu gurur verici değilmi?
Soran+1 yıl@-Sisu- hangi bankada çalışıyorsun?
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- kesin kızlarla konuşuyordur
Soran+1 yılYok yaa bence eşine hesap veriyor🤣
Cevap sahibi+1 yılBen onu sana dedim
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- tipik kendini masum sanan her haltı yiyen erkek işte kankacım😅
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- aynen öyle vallahi neler gördük biz neler gördük herşeyi normalleştirdiler..
Cevap sahibi+1 yılAdam olan aldığı tekliflerle övünmez buralarda
Soran+1 yılSana hangi bankada çalıştığını sormuştum? Finans yazmışsın?
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- ahha varya bunu iki dakikada ayarlarım suyuna gitsem güya dostça konuşur benle (!)
Soran+1 yılİkiniz bir birinizi bulmuşsunuz ne düşünüyorsunuz bence bir başlangıç yapın. Bir çeyrek kapıp gelicem söz🤣
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- bence de knka bunun işi gücü kadınla sadece o iş olmuş
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- bunun dm si kızlarla dolu değilse ben de bişey bilmiyorum
Soran+1 yıl@-Sisu- övün biraz daha kendinizi, 🤣 lan yuva kurmanın fesatlık olduğunu sizden öğrendim. Siz nasıl bir kafa yaşıyorsunuz. Aptalmısınız salağamı yatıyonuz. Kız arkadaşlarım var evet. Ama gerçek dostlar. Finansçı az önce hesplara geçmesi gereken paralarım vardı onları arıyordum. O yüzden yoktum.
Ne diyorsunuz şimdi varmısınız bir biriniz ile tanışmaya , yoksa ikinizde evlimisiniz?
Soran+1 yıl@-Sisu- ağzını topla , yalakalık yapıcam diye ağzını gevşetme. Şakanın bir dozu var benim asabımı bozma , gevşek.
Cevap sahibi+1 yılEvli adamın kız arkadaşları var knka ayağı popo ayagı yalnız bi erkeğin tek kız arkadaşı eşi olur eşini cidden sevsen başka kıza ihtiyaç duymazsın sizin gibilerden tiksiniyorum... Evde eşin var kız arkadaşlarınla sohbet muhabbet bulusma cart curt ohh valla
Soran+1 yılSen neden bu yaşta bekarsın? Neden yanlız kaldığın belli tabi neden soruyorum ki🤣
Cevap sahibi+1 yılBen daha 24 yaşındayım
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi her bulduğum ama gitmiyorum
Soran+1 yılNeden Yalan söylemeye gerek duyuyorsun?
Benimle ne gibi bir sorunun var? Evli erkeğe aşık oldunda bendenmi acısını çıkarıyorsun. ya da gay sin pembe ile girdin siteye.
Cevap sahibi+1 yılNe yalanı be yasım 24 sayenizde sizin gibi adamlar yüzünden korkup evlenemiyoruz kız kanka hastaları sizi
Cevap sahibi+1 yılKarını aldattığına şimdi daha eminim Allah yardım etsin o kızcağıza yazma daha.
Soran+1 yılKadınım çok şanslı. Onun söylediği arkadaşlarımı eledim. Ama şunu söyleyebilirim çirkefsin. Ağzin laf yapıyor ama bomboşsun. Allah diyorsun ama iftira atıyorsun. Git şimdi uğraşacak başka birini bul.
Cevap sahibi+1 yılAhaha o kadar eminim ki neyse iyi geceler
Soran+1 yılEvlenince kankanı sutluycakmısın?
Cevap sahibi+1 yılKnkam yok benim doğruda bulmuyorum knkalığı
Soran+1 yılAz önce kankaydınız? 🤣 ya hayatınız yalan. Bu kadar basit yalan söylemeyi nasıl beceriyorsunuz. Ayıp yaa
Cevap sahibi+1 yılLan ne knkası o lafın gelisi dedik malmsn
Soran+1 yılTamam bende diyorum ki bu kadar basit yalan söylemeyi nası beceriyorsunuz? burada yazdıklarımın hiç biri yalan değil benim. Sanalda olsa yakıştırmam kendime ,
Cevap sahibi+1 yılHehe
Soran+1 yıl@-Sisu- seni paramla skrm. Oğlan. Kdmun finanscısı. Senin 2 ayda aldığını ben sadece faizden kazanıyorum aç köpek
Cevap sahibi+1 yılKarını sevsen önemsesen bu saatte burada olmazdın asko karının yanında olurdun
Soran+1 yılDizi izliyor uyuz oluyorum dizilere.
Kamuya geçmeden önce kurumsalda çalışıyordum. Bedava tiyatro bileti falan gelirdi. Hediye ederdim. Hediye ettiklerim şu oyuncu bu oyuncuyu gördük diye teşekkür ederdi. Sadece yılmaz erdoğan ın çgh yi kendime ayırırdım. İlk oynayanlar gayet komikti.
Soran+1 yıl@-Sisu- dövizcide çekmiş yollamış. Tahtakale mı evlat.
Soran+1 yıl@-Sisu- fakirsin oğlum bırak dükkanın parasını. Tahtakale de çalışan elemanlar bu şekilde resim atarlar. Birde idda dolandırıcıları.
Soran+1 yıl@-Sisu- benim o kadar param yok🤣 30 bin USD, kkm de 500 bin , arkadaşımda 300 bin alacak. Ümraniyede imzasını attığım 2 daire 1 dükkan var. Didimde arsa var o para etmiyor fazla
Soran+1 yıl@-Sisu- bana ocakta dolar ne kadar olacak onu söyle sik. ir et şimdi makarayı ,
Soran+1 yılKkm ayın 5inde doluyor. Bu hafta alacak haftası. Dolar sabitmi kalacak yoksa zıplama yapacakmı?
Cevap sahibi+1 yılKnka sen bunu boş ver nasıl kazandın bana söyle de ben de kazanayım borsaysa taktik lazım zaten...
Soran+1 yılBu girsin sana
Soran+1 yılBu ne la 🤣
Cevap sahibi+1 yılOf kıskanma be her dk buradasın git karını öp sarıl bak haftasonu
Cevap sahibi+1 yıl@-Sisu- bekliyorum knka
+1 yılYa ne olmuş baktı da sanki abartmayın bu kadar
10 Yorumla
+1 yılİyi yapmış amciş sana ohh
00 Yorumla
+1 yılbişeylerden mi şüphelendi acaba?
00 Yorumla
+1 yılEminim şüpheli davranışlarıniz var
00 Yorumla
+1 yılevlenmeseydin o zaman?
00 YorumlaBen kurcaladım oda kurcalayabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSuphenebilecegi şeyler oldu mu? Güvensizlik mi duyuyor?
00 Yorumla- İnternet & Teknoloji konusunda 829 cevap paylaştı.
+1 yıloluyor böyle saçmalıklar maalesef. ayıp hatta
00 Yorumla Ne var bund
10 YorumlaGüvenmiyor sana
01 Yorumla
Soran+1 yılİstesem umursamaz olurum biliyor. Ama evi seviyorum ben. Ailem siz hiç bir şeyin tadı olmuyor
+1 yılAğla
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAslında bastan boyle hedef sasirtacaksin 😁
00 YorumlaGüven yok
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılHaklısın
00 Yorumla
Devamını Gör(27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > 16 yıllık evliyim. Marketten geldiğimde eşim telefonumu kurcalamıştı. Çok üzüldüm, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler