Superonline kullanıyorduk 1 aydır internet kesik , arıza varmış. Başka internet istiyoruz memnun olan var mı?
2 ay
En iyi internet hangisi?

Superonline kullanıyorduk 1 aydır internet kesik , arıza varmış. Başka internet istiyoruz memnun olan var mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
bulunduğun bölgede altyapı sağlayıcısı ana firma hangisiyse onu kullanabilirsin. örneğin Turk Telekom altyapısı varsa Turk Telekom kullan,
Süperonline iyidir de arıza değilde Türk Telekomun altyapısını kullanıyor Türk Telekom müşteriyi kendine kaydırtmak için bağlantı verdirmiyor
Türk Telekom altyapisindan dolayı arıza var diyolar zaten
Arıza falan yok Türk Telekoma başvuru yap bak bağlantın ertesi gün nasıl geliyor gör
Türknet'ten aşağısı kurtarmaz. En hızlı ve uygun o canım.
Varsa desteği Vodafone Fiber çok memnundum. şu an bulunduğum şehirde Turknet kullanıyorum ondan da çok memnunum. Turkcell ve Turktelekom net konusunda soygun+vurgun yapıyor resmen.
En iyisi binansa hangi firmanın altyapısı varsa odur
Türkiyede en iyi internet diye bir seçenek yok, hatta iyi internet yok. Türkiyede internet her zaman leş gibidir hâla ülke genelinde internet ortalama download hızı 35mb, bu sayı savaş olan Ukraynada bile 3 katıymış gerisini sen hesap et.
Aslında bu biraz nerede oturduğuna bağlı, internet sağlayıcılarının altyapılarını kontrol ederek sana en uygun ve hızlı interneti bulabilirsin, ben Vodafone kullanıyorum mesela
@sinnerman_23 en iyisi Vodafone
Türk Telekom iyi bence
Vodafoneeeeee
ya da O2
Superonline süper
Bedava olan
Türksat internet
Kablonet
Türknet