Sizce en iyi internet sağlayıcısı hangileri? Tabii bu cevabı verirken fiyat, müşteri memnuniyeti vs. gibi kavramları da göz önünde bulunduralım :)#Triggerr
Merhabalar, sürekli ev değiştirdiğim ve sürekli farklı internet sağlayıcısı denediğim ve araştırdığım için en iyisi hangisi az çok biliyorum. O yüzden biraz kendi deneyimlerim biraz da araştırmalarım sonunda elde ettiğim bilgiler ışığında en iyi internet sağlayıcısı hangisi sizlere aktarmaya çalışacağım. Gelin en iyi internet sağlayıcılarını birlikte inceleyelim.
En İyi İnternet Sağlayıcıları Hangileri?
İnterneti artık hemen hemen herkes kullanır hale geldi ve vazgeçilmez bir teknoloji oldu. Telefonumuzda, evimizde, iş yerimizde, belediyelerde vs. yani kısacası her yerde internet var. Bu yüzden internet sağlayıcılarının iyi hizmet vermesi önemli. Şimdi sizlere en iyi internet sağlayıcıları hangileri bu yazıda açıklayacağım.
1- TurkNet
En güvenilir internet sağlayıcısının başında TurkNet geliyor. TurkNet, müşteri odaklı internet sağlayıcısı olarak öne çıkıyor. Hızlı bir internet bağlantısı sunmanın yanı sıra, ilgili müşteri hizmetleriyle de bilinir. Faturalandırma konusunda ve sunduğu tarife seçenekleriyle kullanıcılara iyi bir internet erişimi sunuyor diyebilirim. Benim şu an kullandığım ve memnun kaldığım bir internet sağlayıcısı.
2- Turksat
Uygun fiyatlı tarifesiyle çevremdeki birçok kişinin tercih ettiği bir sağlayıcı olan Turksat, özellikle kırsal bölgelerde güçlü bir altyapı hizmeti sunmasıyla biliniyor. Ancak, hız konusunda çok da iyi olmadığı söyleniyor. Müşteri memnuniyeti açısından olumlu geri dönüşler alsa da bazı eksiklikleri var ama zamanla gelişeceğini ve daha da iyi bir teknolojiye sahip olacağını düşünüyorum.
3- Turkcell
İletişim alanında olduğu gibi internet sağlayıcısında da güçlü ve kaliteli hizmet sunan Turkcell, güçlü ve hızlıdır. Kullanıcıların deneyimleri doğrultusunda bazı bölgelerde altyapı sorunları yaşadığını söyleyebilirim. Paket tekliflerinde sunduğu ekstra hizmetlerin avantaj olduğunu belirtmek isterim. Turkcell'in internet sağlayıcısını kullandığım dönemde genel olarak iyi bir hizmet aldığımı ancak bazen sorunlar yaşadığımı söyleyebilirim.
4- Türk Telekom
Türkiye'nin en büyük altyapısına sahip olan şirketlerden biri olan Türk Telekom, geniş kapsama alanı ve farklı hız seçenekleriyle öne çıkıyor. Türk Telekom internet sağlayıcısını kullanan arkadaşlarımın söylemlerine göre, müşteri hizmetleri ve teknik destek konusunda bazen eksik kaldığını söyleyebilirim.
5- Vodafone
Mobil iletişimde güçlü olmasına rağmen internet sağlayıcısında rakiplerine göre biraz daha geride diyebilirim. Ancak bir müşteri olarak bir iki sorun dışında ben Vodafone'dan memnun kalmıştım. genel olarak Genel olarak istikrarlı bir hizmet sunsa da hız olarak ortalama bir internet sağlayıcısı olduğunu söyleyebilirim.
İnternet sağlayıcısından iyi olan şirketleri sizler için açıkladım. Umarım faydalı ve ışık tutan bir yazı olmuştur, hoşça kalın ama internetsiz kalmayın 😝✌️
İnternet & Teknoloji konusunda 777 cevap paylaştı.
bu bölgeden bölgeye değişen bir şey. ben kendi evimden turkcell kullanıyordum ama şu anda şirket evindeyim burada alt yapısı yok vodafone fiber kullanıyorum.. her türlü tr de fiyatlar çok yüksek ve internet yetersiz..
rusya daki evimde 900 mb hızında olan internete bir avmde yediğim yemek parası veriyordum..
Turkcell müşteri memnuniyeti, hizmeti ve özellikle hız olarak en iyisi. Ama diğer sağlayıcılara göre gayet pahalı.
Şahsımca 2. sırada Turk Telekom yer alıyor fakat müşteri memnuniyetinden - puan verebilirim. Az çektirmedi bana. Turkcell'e göre ucuz. Hızı gayet iyi. Çekmeme gibi bir durumu yok.
3. sırada Vodafone var. Bu diğerlerinden daha da ucuz. Hızı iyi ama her yerde çelemiyor. Müşteri memnuniyeti, hizmeti güzel.
Halen anlamıyorum trdeki İnternet neden bu kadar boktan dünyadaki en berbat net bizde ya şakamı bu trde %5 oranda fiber bile yok çoğu yerde hız 3. 5. 8. 16. Bu hızlarla video izlenmez. Turktelekom alt yapıyı geliştiriyor tüm altyapı turktelekomun kendini geliştirmesini bekliyor
En iyisi n'yazık ki mevcut değil. Şu sıralar bir çok ISP (Internet Services Provider "İnternet servis sağlayıcıları), müşterilerini manipüle etmek adına birbirilerine internet saldırısı düzenliyor. (İDDİA)
Bu koşulda, yine de değerlendirmek gerekirse, bulunduğunuz noktadaki altyapıya göre de müdahale etmek önemlidir. (Mesela İstanbul içerisinde Turknet gibi)
İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı.
Ben süperbox kullanıyorum. Fenomen sizden bir istirhamım olacaktı. Bilgisayara hakim olmak adına, yani kimseye ihtiyaç duymadan öğrenebileceğim bir uygulama ya da YouTube da bildiğiniz linkler var mı?
Turkcell Superbox kullanıyorum kampta bile arabada invertörden 220v ile çalışıyor dağ başında bile kullanıyorum. Hız olarak wi-fi 90-95Mb/sn hzıları görüyorum upload da 50-60Mb/sn görüyorum. Memnunum 160₺ aylık 150Gb akn. gayet yetiyor bana
Hiç bilmiyorum ama Vodafone diyeceğim çünkü Freezone adlı hesaplarında özellikle mobil oyunculara çok büyük internet desteği sağlıyorlar. Oyunların interneti tasarruflu kullanmasını sağlıyorlar❤
Türkiye de iyi bir internet sağlayıcısı olduğunu düşünmüyorum. Tek amaç verilen hizmette kıyasla 10 kat para alıp üzerine de şikayet edince ceza vermek lanet olsun
Ttnet kullanıcısıydım ama baya alt yapı sorunu çektim ve hız sorunu yaşadım şu an kablonet kullanıyorum alakasız şekilde daha hızlı beklentimin üstünde çıktı