Ünlü Rus manken Tina malkayı tanıyorsunuzdur belki şu an Instagrama tina. malk A yazın çıkmıyor hesabında Güvenlil açığı vardı mailine sızdım hesaba girdim ve kapattım yeni hesabı bu

😂😂Rusya'da yaşıyor baya sinirlenmiştir Instagramdan teklif alıyordu daha teklif de gelmiycek kıza kızın ekmek teknesiyle oynadım beni bulsa sizce ne yapar 1.87 boy 65 kiloyum inceyim baya hafif tırsıyorum Rus siber suçlara beni sizce şikayet edermi ben Türkiyede yaşıyorum kız Rusya'da sizce yaptığım iyimi?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
hem "kızın ekmek teknesiyle oynadım"diyorsun hem de "bu yaptığım iyi bir şey mi"diyorsun. Bu yaptığın şeyin iyi mi kötü mü olduğunu anlamaya aklın yetmiyor mu kardeşim?
Evetde hesabı kapattım pişmanım kız beni bulsa ne yapar sizce
bu sosyal medya hesapları ile ilgilenen çalışanları oluyor bu tiplerin. Onlar suç duyurusunda bulunur
Ben türkiyede yaşıyorum o Rusya'da bulabilirmi
uğraşan adam işinin ehliyse bulur
Tamam diyelim buldular Rus siber suçlar beni nasıl yakalıycak ben trde yaşıyorum bir şey olmaz bence ya
o işin o kadar aksiyon kısmını bende bilmiyorum ama kendin diyorsun ekmek teknesiyle oynadım diye. Kız hırslanıp sinirlenirse ve peşine düşerse tabii ki bulurlar ve gereken neyse burdaki insanlar aracılığıyla cezanı alırsın. Rahat mı battı bi yerlerine?
Ya baya ünlü biri birde mallesef
75 k nedir
75 bin
Rus siber suçlar tr ye nasıl gelicek peki
hasbinallah, kardeşim teşkilatçıya mı benziyorum ben? Ulan en başından girmeseydin bu işlere şimdi de böyle dötün dötün ter döküp süt dökmüş kedi yavrusuna dönmezdin. İnşallah yakalanırsın ne diyim
Umarım yakalanmam
Rus siber suçlar tr ye giremez bir kere
Ayrıca Rusları yabancı ülkelerdende hackleyen çok Putin ukranya savaşı yüzünden bir şey olmaz hahaha iyki kapattım rezil ettim kızı tüm sosyal meydayaya iyi yapmışşım
Şuana kadar şikayet edilmediğini nerden biliyorsun. ;)
Boş işler dert etme bole seyleri
evetde hesaba girip kapattım 75 bin takipçili hesabı bulsa beni ne yapar sizce bulabilirmi