Kul Hakkı yedim hırsızlık yaptım?

Merhaba Arkadaşlar ben kul hakkı yemiştim yargilamayin tovbe ettim kotu birsey bilemedim daha önce 20 li yaşlardaydım şimdi yasim 29 çalıştığım kasadan para çalıyordum iste hergun 5 10 tl buda hergun birikmişti işden ayrılırken bilmiorum patron bunu farkettimi bana hakkıni helal et dedi bende sende et dedim ettim dedi ama galiba bu hırsızlık olayından haberi yok veya vardı bilmiorum. kafam çok karışık üzerimde bir kul hakkı var bunu hissediyorum ama ne yaptım geçmişimde onu bilmiorum ve şimdi gidipte geçmişte her kötülük yaptığım kişiye hakkını helal et diyemem eski patronumdanda utanıyorum böyle birseyi söylemekten hırsızlık yapmıştım affet diyemem çünkü babamı tanıyor. veya diğer arkadaşlarıma da eğer kulluk haklarını yediysem bilmiorum belkide eski eşimin üzerimde var kulluk hakkı çünkü onunda açığını herkese söylemiştim şiddet uyguladı madde bağimlisiydi acaba onun günahını herkese anlattığım içinmi bu ızdırabı çekiyorum... arkadaşlar bana biraz yardımcı olun lütfen nasıl öderim söylemeden bir hoca onun adına fakirlere yardım et dedi mesela nekadar para çaldıysam onu fakirlere o kişi adına versem doğru olurmu yaklaşık 1000 tl çalmıştım? ve zamaninda eşim benden 10 000 tl borç istemişti vermiştim o onu bana geri vermedi onun yerine ev eşyalarını verdi yani onları benden istemedi acaba bu örtüyormu borcunu yoksa ev eşyalarını (ev eşyalarını ailesi almisti) vermelimiyim ona geri istemiyor git al dedim gitmedi. yardımcı olurmusunuz?
Kul Hakkı yedim hırsızlık yaptım?