AVM de hırsızlık yaptım nolur yardım edin?

Merhabalar. Öncelikle yaptığım şeyin yüz kızartıcı ve toplum içinde kabul göremez bir şey olduğunu biliyorum ve zaten çoook pişmanım.. Bu gün AVMde hırsızlık suçuyla yakalandım. Suçumu kabul ettim. Kapıdan çıktıktan bir dakika sonra arkamdan birisi seslendi ve beni durdurdu. Sonrası bilindiği gibi zaten. Güvenlik görevlileri geldi, peşinden polisler geldi. İfade vermek için karakola götürüldüm. İfademden sonra serbest bırakıldım. Mahkeme olacak. Bu süreçte işi bilen birilerinin yardımına ihtiyacım var. Avukatım yok. Avukat tutmalı mıyım? Suçumu kabul ettim. Birde Ankara 'da çok yakın aile dostumuz var kendisi savcı. Ona bu durumdan bahsetmeli miyim? Bu olayı bilen sadece tek bir arkadaşım var. Ne ailem nede çevremden başla kimse bilmiyorum. Eve tebligat gelecek onu bile nasıl saklıcam bilmiyorum. Ne yapmalıyım siz söyleyin? Daha önceden herhangi bir suç kaydım yok. Mesleği olan biriyim. Para falan umrumda değil. Sicilime işler mi bu durum? Kimse lütfen oh iyi oldu veya buna benzer cümleler kurmasın. Dün bende hayatta yapmam dediğim şeyi yaptım. İnsanın başına ne zaman ne geleceğini bilemezsiniz..
Güncellemeler
+1 yıl
Nolur kimse böyle bir hataya düşmesin. Bunun geri dönüşü yok. Sicile işleyen şeyin dönüşü çok zor. Milyonlar versen sicilden sildiremezsin artık onu. Nolur sizler aklınızdan azıcıkta olsa böyle bir şey geçiriyorsanız yapmayın..
AVM de hırsızlık yaptım nolur yardım edin?