İnternet & Teknoloji Telefonunuzda karanlık modu mu yoksa aydınlık modu mu kullanırsınız? ysecaan_0 Takip Et Guru Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Evet arklar soru belli Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar sadece 2 dakika aydınlık modda kullanmaya çalıştım ve yari yarıya kör oldum sanırım hiaaminaa Telefonunuzda karanlık modu mu yoksa aydınlık modu mu kullanırsınız? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Suskunnn_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Karanlık modu ki bütün uygulamaların karanlık modu aktif 1 0 Yorumla
TOKAREV Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ben her uygulamayı hemen hemen her şeyi karanlık modda kullanıyorum 1 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Karanlık mod, şu KS uygulamasınada bunu getirin artık @KızlarSoruyor 1 0 Yorumla
HeadSh0t Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 341 cevap paylaştı. Karanlık mod seviyorum😊 1 0 Yorumla
charmsture Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 369 cevap paylaştı. Aydınlık 2 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 429 cevap paylaştı. Karanlık 1 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 398 cevap paylaştı. Karanlık mod 1 0 Yorumla
u Aybuke6 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 914 cevap paylaştı. Genelde karanlık 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Karanlık modu ki bütün uygulamaların karanlık modu aktif
Ben her uygulamayı hemen hemen her şeyi karanlık modda kullanıyorum
Karanlık mod, şu KS uygulamasınada bunu getirin artık @KızlarSoruyor
Karanlık mod candır aydınlık kadar yoran bir şey yok ki.
Ben karanlık insanım😅
Fabrika ayarındayım
Karanlık mod seviyorum😊
Karanlık moddan devam
Aydınlık
karanlık modu kullanırım hem de göz yormuyor
Karanlık mod
Karanlık mod
Dark forever
Karanlık modu sevmem
Karanlık
Karanlık 👍