İnternet & Teknoloji Telefonunuz da karanlık tema mi kullanıyorsunuz veya açık renk duvar kağıdı mi? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben karanlık tema kullanıyorum hem gözleri yormuyor hem de pil de tasarruf sağlıyor (Dynamic amoled ekran) Telefonunuz da karanlık tema mi kullanıyorsunuz veya açık renk duvar kağıdı mi? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Semih6934 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Gündüz aydınlık, gece karanlık olarak otomatik ayarlanan tema kullanıyorum. 1 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Karanlık tema muhteşem bir şey gerçekten önceden karanlık tema yokken açık ekrana bakınca bende diyorum gözlerim niye yoruldu 😅 telefonu hep karanlık tema da kullanırım birtek dışarı çıkınca açık temaya alırım Yorumla Semih6934 +1 yıl Aynen öyle bence de. Benim de gözlerim kamaşıyor bir yere kadar 😅 Yorumla
Blackman77 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 91% +1 yıl Açık renkli tema birkaç saatten sonra gözlerimde ağrı yaptığı için karanlık tema kullanıyorum. 1 0 Yorumla
SaykoMann Takip Et Master Yaş: 28 , eic 63% +1 yıl Karanlık tema kullanıyorum. Dediğin gibi gözümü yormuyor, geceleri parlayıp gözümü almıyor ve pilden tasarruf sağlıyor (oled ekran) 0 0 Yorumla
ángelsinalasyocéano Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 520 cevap paylaştı. Karanlık modda kullanıyorum 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar