Erkek arkadaşım yeni kızları takip etmez ama ınstagramında benim gözüme çok batan bir kız var rahatsız ediyor nedensiz güvensizlik yok aslında ama o kız nedensiz rahatsız ediyor. Komşusunun kızı evlenmiş boşanmış çocuğu var. Israr ediyorum ama o kızı benle ayrılmak pahasına çıkartmıyor saçmaladığımı söylüyor. Ne yapacağımı bilmiyorum karar ver dedim ya o ya ben. Artık ısrarla çıkartmaması gözüme iyice battı çünkü. Bana güvenmiyorsun diye üste çıkıyor. Komşu kuzum çocukluğumdan beri tanıyorum diyor. Ama huzursuzum be yapacağımı bilmiyorum o kız için beni kaybetmeyi göze alır mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKızı güzel buldun diye mi kiskançlik yapıyorsun yoksa 😅 bence kendinize de sevdiğiniz adama da güvenmeyi bilin. Hem düşündüğün gibi bir durum olsa bu derece gözüne sokmazdı, çakma diye çıkarırdı hemen.. şu takip işlerine anlam yüklemeyin. İhanet etmeye yatkın birini bunlarla durduramazsınız , durdurmayın da zaten bırakın yapsın yapacaksa da geç olmadan görüp ayrılın.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılAynı sorunu bende yaşadım , orada olması beni rahatsız etti bende ayrılma kararı aldım çünkü o adamı seviyor olmam benim hassasiyetlerimi hiçe sayabileceği anlamına gelmiyor, hesabını temizledi benim istediğim gibi yaptı şu an ilişkimiz gayet iyi devam ediyor ben onun için dikkat ediyorsam ondan da aynı şeyi beklerim, sende bir göz dağı ver zaten peşinden gelirse senindir🤷♀️
01 Yorumla
Soran+1 yılAyrılırsam peşimden gelmez çünkü fazla gururlu bittiyse biter
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınların hisleri asla yanılmaz. Benim eski sevgilim de dul bir kadını takip ediyordu komşumuz demişti. Sonra mesajlarını yakaladım tekmeyi bastım. Bin pişman şimdi. Asla ikinci şans vermedim dul kadınların peşinde koşanla işim olmaz. Şimdi çok daha iyisi çıktı karşıma
00 Yorumla
+1 yılTakibinden çıkarsa da gizlice sohbet edebilir mi eder. Öyleyse ne anlamı var sen de birilerini takip et o şekilde bırakırsa bırakır o da bırakmazsa zaten var bir bit yeniği
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
39
Cevap
24Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 41,6b cevap paylaştı.
u +1 yılÇıkartması gerekmiyordur.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma ben istiyorum sözde beni seviyor
Seni sevmiyor yoksa bir dediğini iki etmezdi. Kızlar bazı şeyler de 2. Bir ihtimal asla yoktur buda onlardan biri. İnsan yeri geliyor ailesini bile siliyor komşu kızı kim? Sevmiyor net. Zaten şu zamanda gerçekten seven insan bulmak çok zor. %80 gerçekten sevmiyor %20 kısmı da seven taraf ama zor onu bulmak işte.
30 Yorumla
+1 yılKendinizi biri ile kıyaslamanız hiç olmamış bence çok önemli degil yani ilişkinizi zedeler böyle gereksiz şüpheler onunla arasnda bişey olsa siz olmazdiniz bide böyle düşünün yani bukadar yakınındaki kişi aralarında bişey olsa olurdu zaten gözlemleyin ama müdahale etmeyin şimdi yakın komşusu olduğu icin ayıp olur diye silmez sizinle ayrılmış olsa ne yüzle o insanlara selam verecek yanlış olur yani bence büyütmeyin bunun için kırmaya kırılmaya değmez..
00 Yorumla
+1 yılAynısını bende yaşadım sonra bi süre sessiz kaldım instadan dolayı şimdi bende kavga edicem sustum banada aynısını dedi güvenmiyor musun diye ama arkadaşıyla çocuğu filan vars atakma o kadar sen bekarlar bak
10 Yorumla
+1 yılHissediyosan bişey vardır tek bi kişide bile sekmedi bu durum
31 Yorumla
Soran+1 yılBence de ama aynı mahalledirler beraber büyümüşler. Bana güvenmiyorsun muhabbeti çekiyor kesin kararlı konuştum sen düşün dedim
+1 yılSeni cepte görüyor ayrılmayacağını da biliyor.
terk et. Ama gerçekte n terk et. Adil Yıldırım izle youtube de bir de
05 Yorumla
Soran+1 yılBu gün itibari ile mesajı kestim
- +1 yıl
Aferin kes. O videoları da izle
“Cepten nasıl çıkılır” yaz çıkar
Soran+1 yılO mesaj attı kızı silmeyi kabul etti
- +1 yıl
Oooo :)) sevindim
Sen tavrını koru yine
Soran+1 yılTavrımı koydum zaten ama seviyorum işte gönül ferman dinlemiyor
+1 yılya o ya ben diyeceksen herşeyi göze alacaksın.
sonra ağlama derim.
blöf yapcaksan da akıllıca yap. sen de kadını takibe al kanka ol00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Benimde kız arkadaşlarım var, sevgilim istedi diye arkadaşlarımı silemem.
Bana güvenmeyen biriylede sevgili olmam, netim bu konuda.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHuzursuz isen vardır bşr sebebi eskiden evli idim eşime malum olurdu Instagram da taki takip ettiğim kişelrden hep sıkıntılı kişileri seçerdi bende şaşırırdım. Belki öyle değildir ama takipten çıkmaması garip bir şey olabilir
00 YorumlaAyrılmayı göze alan erkekle zaten olmaz direk postala üzülmene değmez
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrılmıyor da arkadaşıma bırakamıyorum seviyorum diyor
+1 yılKadinlar hisseder, senin huzursuzlugun bosa degil orada bi bitlik var direkt ayril ne vurdum duymazmis
00 YorumlaEn iyisini yapıyor. Senin ne mal olduğunu öğrenmiştir :)
02 Yorumla
Soran+1 yılPardon ama ne malım ben
+1 yılaynı durumu bende yaşadım önyargılı olmak istemiyorum ama şüphelerim boş çıkmamıştı şüphe insanı yoruyor yorma kendini.
00 Yorumla
+1 yılÇıkartmıyorsa aralarında bir şey vardır o kıza istek at onu sende takip et
ya da niye uğraşıyorsun ki böyle erkeklerle sil gitsin şu hanzoyu00 YorumlaBelki seni yedekte tutup onun ilgisini çekmek istiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılProfilinde benim bas harfim ve kilit var. Israrla beraber büyüdük ablam o benim diyor. Aynı mahalledirler doğru söylüyor zaten bu konuda. Ama ne olursa olsun olay zaten benim için onu silmemesinden kaynaklanıyor.
+1 yılAyrılma pahasınaysa ayrıl gitsin. Adam olmaz ondan.
10 Yorumla
+1 yılBu kadar ısrar etmesi tuhaf.
Normal değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de çıkarmadığı bir kıza instadan mesaj atmıştım. Ben sevgilisiyim takipten çıkmanı istiyorum vs gibi.. Biz eninde sonunda ayrıldık tabi 😂 allahım ne günlerdi tekrarı olmasın 🙏🏻
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocukluğundan tanıdığı biriyse bence biraz güvenmeyi tercih edebilirsin. Niye durduk yere çıkarsın ki?
00 Yorumla
+1 yılBen olsam ben de çıkarmazdım bu kadar müdahele etmeyin ne var demek ki ayıp olur diye çıkarmıyordur tabi o kızla fotolara yorunlara bak fotosunu beğeniyor mu yorum yapıyor mu o kız ona yapıyor mu
04 Yorumla
Soran+1 yılYorum yapmıyor ama beğeniyor
- +1 yıl
Izle bir süre cıkar onu demekle onun alanina müdahele etmis oluyorsun begenmesi aldatmaya girmez ama hikayesine alevli cevaplar atıyorsa girer takip et
Soran+1 yılŞifresi yok bunu göremem ki
- +1 yıl
Çıkar demekle bir yere varamazsın çaktırmadan izle bir süre belki bos bir kuruntu yapıyorsun sen de kısasa kısas yapıp başka bir erkeği takip edebilir fotosunu beğenebilirsin bir sey derse elin güçlenir sen takip ediyorsun ama dersin
Bence farklı bişey var. seni kaybetmeyi göze alıyorsa zaten sen ayrıl geç
124 Yorumla
Soran+1 yılZaman verdim zaten kararı o olursa ayrılacağım
Soran+1 yılİnat ediyor benim saçmaladıgımı arkadaşı olduğunu çocukluktan beri aynı mahallede olduğunu söylüyor. Ki doğru olduğumu biliyorum ama bu rahatsız ettiği gerçeğini değiştirmiyor
Soran+1 yılAlamıyor da saçmaladıgımı bitirmeyeceğim söylüyor beni bitirmekle suçluyor
Soran+1 yılAramıyorum ki buldum
Soran+1 yılHala silmedi benim tavrımdan vaz geçmemi bekliyor muhtemelen
Soran+1 yılZaman verdim bir hafta içinde geri adım atmazsa bitireceğim. Çünkü hep geri adım atan taraf oldum muhtemelen öyle olacağını düşünüyor
Soran+1 yılKendime saygı duyuyorum ve o şekilde davranıyorum ya o ya ben.
Soran+1 yılSeviyorsa geri adım atması be kadar sürer
Soran+1 yıl2 gündür anlatmaya çalışmak yerine silseydi bu konu kapanmıştı bile ama çevremdeki herkes benim kurduğumu söylüyor
Soran+1 yılBence de
Soran+1 yılBöyle ben kötü hissediyorum ayrılsak da kötü hissedeceğim delirme noktasına geldim
Soran+1 yılGeri dönemem lafımdan
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesin o kızla bir muhabbeti var. Sonradan ortaya çıkar. Hep böyle olur. İstisnasız.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen de başkalarıyla takıl, gez toz
Onun gözünün içine soka soka yap
Sonra kudurur zavallı00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılİkisine de çok çirkin yakıştırma yapmış oluyorsun
00 Yorumla
+1 yılSen de ayrıl canım... Seni cepte görmesine izin mi vereceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok bunalttım dünden beri bana laf anlatmaya çalışıyor bir kulağından girip diğerinden çıkıyor illallah ettirdim çocuğa yeter diye bağırdı en sonunda. Şimdi de kendi uzak duruyor. Yarın son bir kere konuşacağım bilmiyorum olmazsa zorlamayı düşünmüyorum artık
- +1 yıl
Öyleyse sen o çocuğun gözünde ikinci seçeneksin?
+1 yılDaha bunu yaptiramiyorsan ne diyim pes valla az biraz sozun geçse yapardı yol ver gitsin inan ilerde daha çok üzülürsün..
00 Yorumla
+1 yılAra sıra kaçamak yapıyor olabilir benden sana demesi
03 Yorumla
Soran+1 yılYani kızla kız kardeşi falan da takipleriyle profilinde benim baş harfim ve kilit de var.
- +1 yıl
O zaman tamam knk kesin seninle evlenir hiç sıkma canını. Hatta o takipten çıkmadığı kızı yemeğe filan davet et
Soran+1 yılAynı mahallede olduklarını biliyorum beni toksik olmakla güvenmemekle suçluyor. Saçma bir kıskanclık diyor kız bana kardeşim diyor diyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılSende ona istek gönder ve takipleşin eğer kim olduğunu sorarsa da zaten sevgilinin kim olduğunu söylersin yahu bu kadar basit biraz çakallık yapın
10 YorumlaNie ugrasiyonki bunlarla kendini düşüruyon gözünde bırak salama özgüvenli ol
00 YorumlaEyvah üzgünüm ama gitmiş çocuk
01 Yorumla
Soran+1 yılSaatlerce sil döktü ama silmiyor beni anla saçma kıskançlık yapmıyorsun kıskanclık yapma demiyorum ama bu abartı artık komşu kızım evlendi boşandı çocuğu var annesi bana oğlum diyor dedi
Adam haklı cocukluk arkadaşını neden çıkarsın.
02 Yorumla
Soran+1 yılBen huzursuzum ama
+1 yılbence çok fena kaşınıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Tebrikler aldatılıyorsun
06 Yorumla
Soran+1 yılProfilinde benim baş harfim ve kilit de var. Abartıyor olabilir miyim
Soran+1 yılSen sevdiğin bir kız için her kozu silersin değil mi
Soran+1 yılAma yakın arkadaşın
- Aşk İlişkileri konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılTamam göze alıyorsa ayrıl o zaman
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 547 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiline güven, güvenin yoksa da ayrıl bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
+1 yılAyril onami kaldin sana erkekmi yok jdjd
00 Yorumla
+1 yılAyrıl hayır gelmez öyle birinden.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 487 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman şüphende haklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimki eski sevgilisini takip ediyordu çıkart dedim çıkartmadı en son ben onu bıraktım
00 Yorumla
+1 yılBence bisey var ayril sende cikarmazsa
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 622 cevap paylaştı. Bizde derdimiz var diyoruz..
00 Yorumla
+1 yılHanginizi zikiyorsa onu seçer.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAğzına s**malısın kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence altında bir şey var
00 Yorumla
+1 yılKabullen
11 Yorumla
Soran+1 yılOrta yolu bulmaya çalışıyorum ama kendisi yanaşmıyor
+1 yılİnat yapmış olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben senin köpek gibi her dediğini yapacak mıyım dedi
- +1 yıl
Köpek her denileni yapmıyor
sen köpekten iyi ol deseydin jsjd
gönder gitsin sagısız
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmalısın
00 Yorumla
+1 yılAyrıl.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla terk et
00 Yorumla
+1 yılKomşu kızıysa tamamdır. Adama güven serbest bırak
00 Yorumla
+1 yılbence ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrıl
00 YorumlaYol ver
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl
00 Yorumla
+1 yılKadınlar hislidirboşa değildir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOnla ilişkisi var
022 Yorumla
Soran+1 yılProfilinde baş harfin ve kilit de var. Kafam karışıyor bu sebeple ben mi abartıyorum diyorum
Cevap sahibi+1 yılAbarttı değil var bir şey
Soran+1 yılSen her koz arkadaşını siler misin sevdiğin kız için
Cevap sahibi+1 yılİnstagrami bile kapattım 😂
Soran+1 yılAma yakın arkadaşın
Cevap sahibi+1 yılDeğildir yalan dolan olsa analtirdi gecistirmis
Soran+1 yılYok anlattı zaten uzun uzun dil döktü ama ben kesinlikle istemediğimi söyledim.
Cevap sahibi+1 yılSen de var mı erkek
Soran+1 yılİki saat dil döktü dün de bu gün de. Ama ben kesinlikle istemiyorum ilk ve tek onu çıkartmanı istiyorum dedim.
Soran+1 yılSen düşün kararını ver dediğimde sen karar vereceksin ben değil dedi bu konuda taviz vermiyorum dedim..
Cevap sahibi+1 yılOnunla arasında bir şey var ya da yaşanmış
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum artık. Normal değil bu tutumu
Cevap sahibi+1 yılAmaan ayrıl gitsin ne olcak yenisini bulursun ne uğraşıyorsun😂
Soran+1 yılSeviyorum çünkü hemen bırakmak istemiyorum bu sadece bi inatsa ya da illa benim dediğim olsun diyorsa belli bir zaman sonra yazar arar. Ama sevmiyorsa zaten kesin ve nettir
Cevap sahibi+1 yılBir şeyler var da bilmiyore
Soran+1 yılKafam çok karışık abartıyorum gibi geliyor
Cevap sahibi+1 yılKüçük bir yer de mi yaşıyorsunuz
Soran+1 yılHayır ıstanbul
Cevap sahibi+1 yılO zaman tehlikeli çanlar çalıyor 😂
Soran+1 yılBilmiyorum bir tarafım abarttığını söylüyor dünden beri dil döküyor ama ben net kararlıyım
Cevap sahibi+1 yılMadem öyle sizi tanistirayim derdi haydi gönlün olsun çıkarayım derdi ya önceden yaşandı bir şey ya da hala devam ediyor
Soran+1 yılBana sadece saçma birmkıskançlık yaptığımı söylüyor
Aşk İlişkileri konusunda 842 cevap paylaştı. Ayrıl sende
00 Yorumla
+1 yılNe yapacaksın
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sevgilim benimle ayrılmak pahasına bir kızı takibinden çıkartmıyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler