Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama beni bırakmıyor?

Merhabalar ben ve kız arkadaşım 26 yaşındayız yaklaşık olarak 2.5 senelik ilişkimiz var. ilk başta onunla beraber olmak istememe rağmen denemek istediğimi ve ona değer verdiğimi düşündüm. Kabul edemeyeceğim ve tuhaf davranışlarının olduğunu düşündüğüm Zaman'lar oldu ve 3 kez ayrılmak istediğimi söyledim ama başaramadım. kendisi çok zorlu hayat koşullarında ve var olmasına rağmen babasız büyümüş benim aksime ( buda benim ona merhametimden dolayı ayrılamama sebeplerimden biri) , ama cok fazla kavga ediyor ve tartışıyoruz. Buna rağmen onunla evlenmek istediğimi söyledim ve yüzük aldım lakin okul askerlik ve mesleğim ( denizcilik) yüzünden Şu an için nişan bile yapamıyorum bu aramızda sorun oldu ve ona çoğu Zaman yalan söylemek zorunda kaldım sırf onu kırmamak için. Şimdi ise eski ilgim ve alakam ona karşı kalmamış durumda ama ayrılmayı da yapamıyorum onu artık sevmediğimi söyledim yine de benden vazgeçmiyor. şimdiden cevaplarınız için teşekkürler kendimi çok kötü hissediyorum.(edit: derinlerde beni ve onu kıran çok fazla şey var )
Kız arkadaşımdan ayrılmak istiyorum ama beni bırakmıyor?