Evet. AÇARIM
Hayır. AÇMAM
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Günaydın hayır arayan her numarayı açmam hatta genelde hiç açmıyorum mesela tanımadığım bir numara olduğu zaman öncelikle Whatsapp üzerinden kaydederim bakarım kim olduğuna eğer tanımıyorsam da numarayı silerim ve açmam tekrar tekrar ararsa da zaten numarayı engelliyorum genellikle.. eğer gizli numaraysa da direk kapatırım zaten çünkü beni gizliden arayan kimse olmaz genellikle.. bu sıralar da zaten arayan kimse olmuyor.
Yurt dışı numaralarını açmam. Çünkü bütün bilgilerimiz satılmış.
Kripto ile uğraştığımdan bu yana özellikle Çin’liler İnstgram, Telegram, Tivitır yolu ile mesaj ve takip isteği atıyorlar.
Bugün Vatsap’a Mozambik’ten mesaj atmış hatun fotolu biri “ selamın aleyküm “ diye.
Bir de yerli dolandırıcılarımız, pazarlamacılarımız, kumarhaneciler, bankalar vs var 0850 ile başlayan. Bunları açıyorum ( tam şu anda yine mesaj geldi ss aldım atıcam ) banka harici ne varsa engelliyorum numaraları.
Bunlr dışında gizli, özel numara vs arayan olursa açarım. Ama hat yol geçen hanı gibi olmuş gerçekten aşırı sinir bozucu.

İşim dolayısıyla arayan her yabancı numarayı açarım.
Özel numaralar beni arayamaz çünkü hattımı özel numara aramalarına kapattım.
Bu arada yeni resim güzelmiş.
✋🧿
Telefonum gizli çağrılara kapalı, kayıtlı olmayan numaraları açıyorum çünkü ya iş yerinden ya da başka bir firmadan iş görüşmesi için arayabiliyorlar.
Cevap
76Cevap
açarım tabii. Numara benim. Arama bana geliyor. Hayırdır? Anlamında açıyorum genelde. Çok eskiden, çağrı atılmışsa, geri aramışlığımda oldu. Beni aramışsınız, sebep? Diye😂
Her numarayı açmam. Ama bir numara ard arda aramissa açarım. Bir kere trafik kazası geçirdim. Orada hemşire annemleri aradı defalarca acmadilar...
Onlara engelli zaten hiç uğraşamam anasının getirdiği yemeği evin en küçük odasında yiyen harçlıklı bebelerin kendilerini bir halt zannedip sağı solu gizliden vs arayıp sözde ahkam kesmelerine 😎
Sana da selam sevgili Funda. Arayan her numarayı açarım, sevmedğim biri çıkarsa birdaha aramamasını söyleyip kapatırım. Bu arada sen nerelerdesin? Uzun zamandır denk gelmiyorum sana buralarda ☺️
Normal arayanları bile% 80 açmayan biriyim sevmiyorum telefon konuşmalarını o nedenle özel bilinmeyen numaralara ayrı bir ayar olurum hiç açmam
Açarım... Tanıtım, reklam... gibi işime gelmeyen bir yer ise müsait değilim derim, dinlemeden kapatırım...
Gizli numaralarım zaten kapalı. Onun dışında spam oluyor onları açmıyorum. Bazen açıyorum bilmediğim numaraları çünkü kargo falan oluyor.
Belki bi tanıdığımdır, ailemden biridir, başı dertdedir ve başkasının telefonuyla arıyordur ya da numara dğeiştirmiş olabilir neden açmayayım
Hayır kaydedip wpden profil resimlerine bakıyorum. Tanıdık ama numarası kayıtlı değilse geri arıyorum.
Gizli aramaya kapalı telefonum. Tanımadığım numaraları açmıyorum beni tanıyan biriyse zaten arama öncesi mesaj bırakıp kendini tanıtıyor
Açmam ve genelde gsm arıyorsa kaydedip fotosuna bakmaya çalışırım belki tanıdığım biridir diye.
Resmi numaraları açarım geri kalan hiç bir numarayı açmam
Çünkü ben düşmanı olan biriyim
Düşmanlarım var ben her numaraya cevap vermem
Gizli numaraları açmıyorum gizlenmeye karşı inanılmaz antipatim var, müsaitsem açarım değilsem evlatlarım hariç kimsenin telefonunu açmam
Merak edip kara kara düşünmektense açarım. Önemli bir telefon olabilir.
Sağlık durumları olabilir
İş teklifleri olabilir
her şey olabilir
Açmam, işitme engelliyim ve telefon görüşmesi yapamıyorum. Karşıdaki kişinin neler dediğini anlamam.
Özel numaraysa açmam. Ama normal numaraysa açarım. Bi aralar açmazdım ama şimdi açarım
Hiç bir gizli numarayı açmıyorum. Acil veya özelse mesaj bırakırlar.
Zaten benim telefon o tip numaralarda spam ola bilir diye ikaz ediyor..
Selam Funda
Evet açıyorum , müşteriler falan arıyor o yüzden açıyorum
Sadece Sevdiklerime ve Aileme Açarım
Birde Bildiklerime
Ama Asla Yabancılara Açmam
Prensip meselesi rehberim de yok ise açmam
#Mirliva
Hayır açmıyorum. Son günlerde çok arıyorlar sözleşmem bitti.😂
Açmam dedim ama kayıtlıysa kesin açıyorum bağzen veliler diye bilinmeyenleride açıyorum değişiyo
Açarım elbette.. Yamuk bir durum sezdiğim numara ise anında engellerim
Gizli, özel ve “açma Manyak” “sakın Açma” diye kayıtlı numaralar dışında her numarayı cevaplarım 😎
Hepsini açmam ama tanımadığım normal telefon numaralarını açıyorum
Kayıtlı olanları bile açmam, kaç tane kargo şubeye gitti adamların telefonunu açmadığım için 🤦🏼♀️
Bilmediğim bir numara arayacaksa önce mesaj atıp tanıtsın kendini.
Hayır açmam. Geçen kargo gelmiş eve. Tanımadığım için onu bile açmamışım 😃
Denk geldigim her aramayi acarim, centiilmen birisiyiz
Tanımadığım numaraları açmıyorum ben. Dışardan bi kargo vs bekliyorsam başka.
Hayır açmadığım gibi çoğu zaman da bakmam bile çalan telefona
Gizli, özel numaraya telefonum kapalı. Harici olarak açıyorum.
Tanıdık biri de olabilir diye açıyorum. Herkesin numarası yok bende.
Hattım gizliye kapalı başka türlü arama gelirsede açarım
E yani, arayan olursa bana ulaşsın diye var telefon :)
Gizliye kapalı hattım
Onun dışında da pek arayan yok
Çalsa açarım
hoş geldin canım bu arada her telefon açılmaz
Gizliye kapalı bilmediğim numarayı açarım ismimi sorarsa sen kimsin derim
Soruyu görünce geçen hafta yaşadığım talihsizlik aklıma geldi... ararken bile dikkatli olunmalı..
Acarım ama bir tedirgin de olurum:) herkeste olmadıgından
Sağlıkçı olduğum için açmak zorunda kalıyorum çoğu zaman
gizli numaralara kapalı tlf um. ama onun dışında spam hariç her no yu açarım
baydılar artık olmayan taahhüt için hergün aranır mı edecek küfür kalmadı be
Her gelen aramaya cevap versem günüm telefon konuşması yaparak geçerdi :d
Kargo şöförü olduğum için heryerden arıyorlar😊☺️Bende merakımdan açıyorum
Kayıtlı olmayan ve gizli numaralara telefonumu kapattım görmüyorum bile
açarım açtığım gibide bulurum konumunu bu özel numara dahi olsa özel numara biraz uğraştırır ama bulurum 🥲🤐🤐😌😌😉😉 gerisini boş ver bende kalsın 😉😉😉
Her detay burada anlatılırmı
🤨🤨🤨🧐🧐🧐
meslek sırrı söylenmez
açık edemem kendimi
🧐🧐🧐🤨😌😌😉h
takip attım
şimdi attım
Gizliye kapalı zaten ama tanımadığım numarayı da açmam
Kapalı ki arayamazlar
Gizli numarayı açmam
Hayır açmıyorum
Hayır