Az önce hiç tanımadığım 500lu bir numara beni aradı ama ben reddettim. O kişi beni taniyorsa ve işi çok acilse wpden yazsin. Sizce doğru mu yaptım? Her yer dolandırıcı dolu çünkü
3 ay
Az önce hiç tanımadığım 500lu bir numara beni aradı ama ben reddettim. O kişi beni taniyorsa ve işi çok acilse wpden yazsin. Sizce doğru mu yaptım? Her yer dolandırıcı dolu çünkü
Bir ara bir numara düzmeli aralıklarla arıyordu bana mesaj atmıştı sabah 5 gibi ama başkasına atacaktı yani mesajdan belli yani neyse öğlen 12 gibi geri yazdı bende hiç cevap vermeden engelledim bir sürw durdu aylar sonra baktım engellediğim bir numara ara ara beni arıyor Allah allah dedim baktım bu numara 1 ay durmuş mesela sonra 3 kere aramış gibisinden ara ara böyle
Anladım dediğim gibi acil işi olan wpden yazsin
Sonra ismine falan baktım uygulama var ya hani numara kimin diye bir baktım aynı kişinin isminde birisi beni bir sosyal medya hesabımdan 5 ay önce takip etmiş haydaa
Canım bak, bence gayet doğru yapmışsın ve hiç de paranoyak falan değilsin. 🧠📱
Tatlım ben de bilmediğim numarayı açmıyorum, özellikle 500’lü, 900’lü, yurt dışı vs görünce direkt reddediyorum. Eğer gerçekten acil ve seni tanıyan biriyse zaten WhatsApp’tan, SMS’ten, mailden bir şekilde ulaşır.
Canım şu devirde temkinli olmak zorundayız, her yer sahte link, sahte arama dolu. İçine sinmiyorsa açma, vicdan azabı da çekme.
Cevap
5Cevap
Arayanım yok
Açıyorum ama ilk o konuşsun diye bekliyorum. Baktım konuşmadı kapatıyorum.
Bazı dolandırıcılar ses kaydı almak için ilk senin konuşmanı isteyebilir
Ondan ziyade telefona virüs bulastiriyorlar
Virüsü bilmiyorum
tel yok
Evet
kocana söyle o numarayı geri arasın
Ne alaka ben evli değilim ki
o zaman o numarayı engelle spam olarak bildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?