İnternet & Teknoloji konusunda 388 cevap paylaştı.
İyi numaraymış :P yok vermem gene masum bir mesaj atmış hakkını yemeyelim :D ama bu mesajı attığı an kaç kişiye bu mesajı attı kim bilir diye düşünür :D öyle hemen telefon istenmez :o
İnternet & Teknoloji konusunda 13,2b cevap paylaştı.
Hayır herkese değil sadece arkadaşım olduğu hatta düzenli konuştuğum kişiye verirdim. zaten telefon ile pek işim yok uygulamalardan konuşuyorum sadece. bazen çok nadir ses atıyorum ya da sesli ortak konuşma oluyor discord da o kadar.
Hayır herkese vermem. En azından uzun bir yazışma süreci ile ruh uyumuna inanırsam o zaman isterim de veririm de. Ses de önemli bir göstergedir. Sedini de duymam lazım. 😎
Her isteyene niye vereyim. Verdiklerimin bi sebebi olması lazım. Gerçi bazı numaramı isteyenler açık açık aramaya cesaret edemedikleri için gizli numaradan arıyorlar ama olsun😄😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
dkfkfm bence bunlar hayatlarında hiçbir kızla tanışmamış ilk mesajlar şaka gibi
Ben düştüm ama bu mesaja ahsjs
İyi numaraymış :P yok vermem gene masum bir mesaj atmış hakkını yemeyelim :D ama bu mesajı attığı an kaç kişiye bu mesajı attı kim bilir diye düşünür :D öyle hemen telefon istenmez :o
Günde en az 15 kişiye atıyordur😂
çok iyimser düşünüyorsun çık biraz :P
100 mü 🙄
Hiç kimseye vermedim.. vermiyeceğimde... umut edenlerede not olsun😅
Herkes görsüüünnn. Numara falan yok
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hayallerim yıkıldı 🥳
@yokartıkLeBronJamesS bi mimarla anlaş o düzeltir😂😂😂
Tanıdık mimar telefonu var mi asddfgh
@yokartıkLeBronJamesS var mezarlıklar mimarı hakkı dayı 055555555
Dayi ve amca sevmiyorum 😜 erkeklerden nefret ediyorum 😂
@yokartıkLeBronJamesS ozaman doktor numarası vereyim kadın ol😂😂
O zaman da muhtemelen kadınlar nefret ederim (ki bunu hiç istemem). Hemcinslerime karşı bir tahammülsüzlüğüm var 😛
@yokartıkLeBronJamesS 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Hayır herkese değil sadece arkadaşım olduğu hatta düzenli konuştuğum kişiye verirdim. zaten telefon ile pek işim yok uygulamalardan konuşuyorum sadece. bazen çok nadir ses atıyorum ya da sesli ortak konuşma oluyor discord da o kadar.
Hemen vermem ama bana veren olmuştu hemen yazmıştı manyak daha sohbetim bile olmamıştı 😄
Oha kızlarda mı öyle yapıyor artık😂
Aranızda var bir kaç değişik gele gele bana denk gelmişti 😂
😂 paratoner
Bir kere oldu allahtan 😂
Hayır herkese vermem. En azından uzun bir yazışma süreci ile ruh uyumuna inanırsam o zaman isterim de veririm de. Ses de önemli bir göstergedir. Sedini de duymam lazım. 😎
Sesini de duymam lazım*
Her isteyene niye vereyim. Verdiklerimin bi sebebi olması lazım. Gerçi bazı numaramı isteyenler açık açık aramaya cesaret edemedikleri için gizli numaradan arıyorlar ama olsun😄😄
Hemcinsime dahi numaramı vermediğim olabilir, sessiz dünyamda mutluyum, insanlar konusunda da oldukça seçiciyim
Ahshdjdhjdnd bunlar insan görüyor mu hiç kızı geçtim acaba nerde yaşıyolar ne yiyip içiyolar merak ediyorum insan şelalesi
Kimin istediğine bağlı. Sonuçta iletişim aracı. Numarayı kendime saklamak için kullanmıyorum.
Günaydın; öyle olan biri zaten hiç uğraşmasın. A4' e numarasını yazıp sırtına assın.
Numaram sosyal medyada yıllardır açık, herkes ulaşabilir ama, gizli numaralara kapalı.
2 tane numaram oldugu için birisi sanal birisi aile için kafan rahat oluyor :)
Vermem bir kere birisi bütün gizli bilgilerimi bulup beni ve arkadaşımı tehdit etti (keşke şaka olsa) dersimi aldım vermiyorum
Geçmiş olsun
Teşekkür ederim
Hayır , şirket hattı kullanıyorum şahsi numaram yok veremem.
10 numara yalan 😂
Samimi olmadığım kimseye vermem böyle direkt isteyen biriyle de yakınlık kurmam
Sanalda 12 ve 10yillik arkadaşıma verdim sadece kisilerimde toplasan 20yoktur
Evet veririm bir problem olursada basarım engeli bakarım işime☺🙏🍀🦋☕
Hayır elbette. Hatta kendisi isterse değil de aramız iyiyse ben numaramı vermeyi teklif ederim.
her isteyene mi o kadar da değil. Uzun süredir arkadaşım olanlarda bile yok.