İnternet & Teknoloji Arkadaşlar allah rızasi icin internetten anlayanlar bir yardımcı olabilir mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor şu modemin ayalarini bir turlu yapamadim. neyi secmem lazim bi soyler misiniz Arkadaşlar allah rızasi icin internetten anlayanlar bir yardımcı olabilir mi? Cevapla İnternet Soruları Modem Soruları Beğen Paylaş Takip Et
befoderler Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Sorun tam olarak nasıl başladı? Tam sorunu söylerseniz yardımcı olabilirim belki. Fotoğrafları net göremiyorum da. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Tamam akşamleyin burada olacak mısınız anlatayım size fotoğrafını çekip şifresini değiştirmek istiyordum modemin Yorumla befoderler +1 yıl Tabii olur Yorumla Soran +1 yıl sen ne okuyosuj pc muhendisligi? Yorumla Soran +1 yıl burada misin? Yorumla
KnightsSword Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl sorun ne, ne yapmaya çalışıyorsun? 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Şifresini değiştirmek istiyordum modemin Yorumla Soran +1 yıl burdamisiiz? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorun tam olarak nasıl başladı? Tam sorunu söylerseniz yardımcı olabilirim belki. Fotoğrafları net göremiyorum da.
Tamam akşamleyin burada olacak mısınız anlatayım size fotoğrafını çekip şifresini değiştirmek istiyordum modemin
Tabii olur
sen ne okuyosuj pc muhendisligi?
burada misin?
sorun ne, ne yapmaya çalışıyorsun?
Şifresini değiştirmek istiyordum modemin
burdamisiiz?