Lütfen telefon bilgileri, arama yönlendirme konularında gerçekten bilgisi olan Allah için en doğru şekilde yardımcı olsun?

Erkek arkadaşımın telefonu çekmediği bir zamanda aradığımda telefonu numarası başka bir numaraya yönlendirilmişti yani onun numarasını aradığımda başka numaraya sahip biri çıkıyordu. Erkek arkadaşıma sorduğumda bu yönlendirmeyi ben yapmadım diyor. Sonrasında vodafonu arayıp yönlendirme kaldırma işlemi yaptırdım ve düzeldi fakat ilkten o işkemi vodafona yaptırdığımda ##21#yi tuşlayın ve telefonu açıp kapayın biz işlem yaptık dediler , ben bunu erkek arkadaşıma onlar işlem yaptıktan sonra kapatıp açma ve onu tuşlama işlemini yaptırmadım tekrar onun numarasını aradım ve yine başka biri çıktı. Başka biri çıkınca erkek arkadaşıma o tuşlama ve tekefonu açıp kapama işlemini de yaptırdım üzerinden saatler geçti ve onun numarasını aradım düzelmişti yani artık o numarayı aradığımda erkek arkadaşım çıkıyordu. Peki neden işlem yapıldığı gibi düzelmedi de telefonu açıp kapayınca o tuşlamayı yapınca düzeldi? Düzelmemesinin sebebi o işlem yapıldıktan sonra ##21# yi tuşlamayıp açıp kapatmadığı için miydi? Sadece wodafonun işlem yapması o an hemen düzelmesi için yeterli gelmesi gerekmiyor muydu? İlk sorum bu.
Neyse bu yönlendirme açma kapama işlemini kendisi yapmadığını söylüyor. Bu akşam yönlendirme bugüne kadar kendisi hiç bile isteye yapmış mı bu durumu çözmek için onun telefon bilgilerini aldım telefon ip adresi, telefon wifi mac adresi, ımeı numarası vs. Bu yönlendirme bir sorundan kaynaklı mı olmuş veya kendisi telefonundan isteyerek mi yapmış ne zaman ne yapılmış bu bilgilere bu söylediğim telefon bilgileri aracılığıyla öğrenebilir miyim? Lütfen yardımcı olun
Güncellemeler
+1 yıl
Sorun yönlendirmeyi iptal etmek düzeltmek değil. O düzeldi zaten. Sorumu iyi okuyun. Kendisi bile bile yönlendirmediğini söylüyor bir sorun olup yönlendirilmiştir diyor. Kendisi bilerek belirli işlemler yaparak yönlendirmediğini bu elimdeki telefon bilgileri aracılığıyla öğrenmenin yolu var mı?

Ve vodafone işlem yaptıktan hemen sonra ##21# yi tuşlamadan telefonu açıp kapamadan ve üzerinden bi süre geçmeden düzelmesi gerekmiyor muydu? Niye bunları yaptıktan ve süre geçtikten sonra düzeldi?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim sorularım bunlar sadece bunlar hakkında yorum yapın
Lütfen telefon bilgileri, arama yönlendirme konularında gerçekten bilgisi olan Allah için en doğru şekilde yardımcı olsun?