Güncellemeler
+1 yıl
Sorun yönlendirmeyi iptal etmek düzeltmek değil. O düzeldi zaten. Sorumu iyi okuyun. Kendisi bile bile yönlendirmediğini söylüyor bir sorun olup yönlendirilmiştir diyor. Kendisi bilerek belirli işlemler yaparak yönlendirmediğini bu elimdeki telefon bilgileri aracılığıyla öğrenmenin yolu var mı?
Ve vodafone işlem yaptıktan hemen sonra ##21# yi tuşlamadan telefonu açıp kapamadan ve üzerinden bi süre geçmeden düzelmesi gerekmiyor muydu? Niye bunları yaptıktan ve süre geçtikten sonra düzeldi?
Ve vodafone işlem yaptıktan hemen sonra ##21# yi tuşlamadan telefonu açıp kapamadan ve üzerinden bi süre geçmeden düzelmesi gerekmiyor muydu? Niye bunları yaptıktan ve süre geçtikten sonra düzeldi?
Güncellemeler
+1 yıl
Benim sorularım bunlar sadece bunlar hakkında yorum yapın
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Arama ayarlarına girip tüm yönlendirmeleri iptal etsin mesaj ya da WhatsApp dan arayarak ulaşabilirsin...
Neye ulaşabilirim?
Kendisine eger yanında degilse 😂
Hani arayınca başkası çıkıyor ya ondan dedim
İyi de zaten yönlendirme sorunu çözüldü. Başka bir adam çıkıyordu ve adamın numarasını sorduğumda farklı bir numara söyledi kendisi de şaşkındı. Erkek arkadaşımın numarasına mesaj atıyordum adam kendi numarasından beni aradınız diyordu. Yani kısacası şu an yönlendirme durumu kalmadı kardeşim. Benim merak ettiklerim soruda yazdıklarım. Özet olarak aynı merak ettiklerimi güncellemede de yazdım. Güncellemeyi okuyup o iki sorduğum hakkında bilginiz varsa yazarmısınız?
Güncellemeden sonra daha farklı oldu elbet. Ama ilk sormak istediğim soru aslında bir oyun mu döndü bana karşı onu ögrenmek istiyorsun galiba degilmi?
2. si ise bunu sadece vodofone sana söyler ve sadece hat sahibine numara yeterli olur Mac adresi falan gerekmez
Tabi vodofone merkezinde bir tanıdıgın yoksa durum başka olur elbet ☺️
Vodafone yönlendirme varsa işlem yapıcaz teli açıp kapasın ##21#yi tuşlasın dedi. İşlem yaptılar fakat hemen ##21# yi tuşlamasını açıp kapatmasını söylemeden numarasını aradım yine aynı başka biri çıktı düzelmemişti. Dün gece ##21# yi tuşlattırdım telefonu açıp kapattırdım bu akşam tekrar aradım düzelmişti artık kendisi çıkıyordu. Peki neden vodafone işlem yaptığı gibi düzelmedi de ##21#yi tuşlayıp açıp kapadıktan sonra yani bu akşam düzeldi?(Hemde dün akşam yönlendirme iptali kendileri vodafoneden işkem yapınca yönlendirme iptali kalkmış diyorlardı aradığımda kalkmamıştı da bi sonraki gün kalkıyor?
Valla açık konuşayım orada başka mevzu dönmüş bacım yoksa öyle onlar ordan müdahale edecekler ve 1 gün sonra düzelecek öylemi ben şahsen yemezdim... Peki o yönlerdirme düzelmeden önce birlikte miydiniz?
Ben sabahtan beri ilk kez bu akşam aramayı denedim o tuşlamayı yaptıktan sonra hiç denemedim belki tuşlayıp kapatıp açtıktan sonra düzelmişti onu bilmiyorum işte. Ama sadece şu var sadece işlem yapmaları yeterli olması gerekmiyor mu? Telefonu kapatıp açmanın böyle durumlarda faydası ne onu biliyor musunuz?
İşlem o taraftan yapılır yapılmaz düzeliyor aslında telefonu açıp kapatma sadece bazen telefonlar sistemsel olarak gönderilen ayarlar geçerli olmuyor garanti olsun diye kapat aç demişlerdir.