Selam 👋
Bu gün eski telefonumu gördüm duygulandım 🥹

İlk telefonum İPhone 5S 64 gb Gri 🥹
2013 Aralık ayinda doğum günümde babam almıştı ☺️ fişi de duruyor 699€ ödemişiz 😅
Selam 👋
Bu gün eski telefonumu gördüm duygulandım 🥹

İlk telefonum İPhone 5S 64 gb Gri 🥹
2013 Aralık ayinda doğum günümde babam almıştı ☺️ fişi de duruyor 699€ ödemişiz 😅
İlk telefonumu orta okul 7 sınıfa giderken babam yurt dışından getirmişti. Philips marka bir telefondu ve Türkçe desteği de yoktu. Telefonu İngilizce dille kullanıyordum. Tabi o zamanlar iyi küçük ve iyi bir telefondu. Daha monofonik ses çalan telefonlar bile çıkmamıştı.
Motorolanın bir modeliydi eski polis telsizleri kadardı anteni tel şeklinde uzayıp kısalıyordu. Sim kart bildiğimiz bankamatik ya da kredi kartı gibiydi komple telefonun içine sokuluyordu. Tek satır hesap makinası ekranı vardı 49 kişi telefon hafızası vardı mesaj alabiliyor ama atamıyordu. Yaklaşık 1 kg falan da ağırlığı vardı galiba
Ben fosil olduğum için 2004 lerde resmen 6600 gibi birçok telefonun kodunu yaziyorduk. Virüslerini antivirüslerini arayüzlerini adım kadar biliyordum. Bir yerden sonra yazılım dünyasından iyice çekilmeye karar verdim. Çünkü sonu olmayan bir boşluk gibi.
ya 13 ya da 14 yaşımdaydım şu an emin olamıyorum ama ericson t18 idi ilk cep telefonum
şu ;
Cevap
56Cevap
Benim ilk telefonum huawei
İlk telefonum Samsung E250
bu ara herkeste bakıyorum da iPhone var 🤨 iPhone da kampanya var sanırım 🙄 bu diyorum da bende de Şu an 13 Pro Mac var 😂
İlk telefonum iPhone 6 idi 🥹 hala evde bi yerde duruyordur. Saka maka İPhone dışında telefon kullanmadım ☺️
4 yaşındayken babamın kullanmadığı nokia telefon vardı oyun oynuyordum sonra 7 yaşına geldim tuşlu telefonum olmuştu 10 yaşındayken falan iphone 6 32 gb şu an iphone 11 64 gb var elimde

buydu jkjdsfksdfd
Senin gibi insanları seviyorum
Niye yumruk tanışadablrdk sşdmdlsşsğ
Çaktım kanka
Dümxosüddnyav yav kanka
İphone 1 ..2010 yılında almıştık ama anca 1 sene kullanmışımdır. Baya bi yıl sonra Samsung J7 almıştık.

Buydu ajshsj
panasonic g500.. İlk hatti da ptt sen almistik turkcell.. O zaman en buyuk ozellik titresimdi.. (; ama arayacak insan sayisi az oldugu yillar.
İlk telefonum 9 yaşındayken Nokia 5110, o zamanlar 350 milyon liraydı fiyatı, tabi henüz sıfırlar atılmamış ve yıl 2001.
Way be ne zamanlardi
İlk telefonum Samsung Galaxy vander mıydı neydi 🙂
ne güzel günlerdi. Şimdi 14 pro max var ve telefonuma aşığım 💘🥰
İlk telefonum Nokia 1110i idi dershaneye gitmeye utanırdım 😞
Şu an Almanyadayim ve kötü günler geride kaldı 😎 iPhone 14 Pro max 512GB kullanıyorum ☺️
valla hatırlamıyorum ılk telefonumu ama son s23 ultra
Lise 1 de glaxy serisi vardı. Beyaz küçük mini vardı. Baya dayandı
Panasonic GD90 gümüs renk :D en sevdigimdi ama ilk kullandigim nokia 8200 efanemdir :D
ericcson 688 di
o zamanın parasıyla korkunç bir para vermiştim
Ericsson 688 mi 888 mi neydi. Liseye gectıgımde almışlardı
İlk telefonum LG tuşlu telefondu. Akıllı telefonum da LG G3 'tü
iPhone 7
Şimdiki Kullandıklarım iPhone 14 & GM22
18 yaşımdaydım herhalde. Yılı hatırlamıyorum ama doğum günümü geçmiştik yeni 18’e girmiştim galiba.
2011 de Samsung Corby aldırmıştım bizimkilere. İlk dokunmatik telefonlardan biriydi :D
Lisede almıştım ilk telefonumu Nokia n95 ti zamanının iPhone'u
Nokia 11 10 idi. 8. sınıfta dedem almıştı Allah rahmet eylesin.
Bosh marka tuşlu bir telefondu. O zamanlar star gazetesi vardı. Kupon biriktirip almıştık
Sony Ericson T100. İlk renkli ekran olan telefonlardan. O zamanlar havası vardı.
Bizim zamanımızda kameralı telefon mu vardı 🙄33:10
Nokia 3120C
Benzinlikten puan karşılığında bedavaya vermişlerdi. 2009'da kullanmaya başladım
Kapaklı bir telefondu ama Samsung olabilir. Sonra LG oldu, şimdi vivo kullanıyorum.
İlk telefonum Abimin eski telefonu İPhone 6S idi 2015 yılında kullanmaya başladım. Şu an 13 pro max var 😊
Benim ilk telefonum nokia 5110 du.. kapak değişmesi çok cezbediyordu 😅
Nokia 3410 😂
kötü günler geçti artık 14 pro 1tb kullanıyorum. Almanya sağolsun 🙌
Tuşluydu Nokia glb sjskskks böyle silgi kdr ekranı vardı ordan sonic oynardım sjsjjsjd
7 sınıfta galaxy tab 8.3 tabletim olmuştu ardından j2 core aldım
2015-2016 samsung galaxy j1 ve hala yaşıyor desem?
iPhone 4 almıştım 2011’de ilk
Samsung Grand Neo hatırlamıyorum lisedeydim
2010 yılında ilk telefonum Samsung e2550
Nokia bilmem bilmem neydi
Corby vardı o zamanlar
Nokia 3310 reis
iPhone 6 yıllar yıllar önce
Turkcell maxiplus 5 andorid 4.0 2011
Olm alsana android 8 - 9 - 10+ 4 berbat bir telefon.
@TalkingAngelaK-Pop ilk akıllı telefonum o 😂 Samsung akıllı telefonlardan bin kat iyiydi. Ekranı bile 4 inçti. Samsung 3 civarı inçe sahipti
Ortaokulda Samsung e 250
Samsung 5830i miydi neydi ortaokul zamanlarinda :D
Samsung mini 😏 kırdım sonra 😂
İphone 4 dü 7. sınıfta alınmıştı sanırım
Casper dı 2018 de
İlk telefonum Panasonic gd90 sanırım 1999 du
2300 dı ilk telefonum hey gidi hey
Samsung Wonder c miydi neydi öyle bişeydi hatırlamıyorum tam
Lumia almıştım çok özledim o telefonu
Siemens c55 di 2006 yılında sanırım
Benim iphone 5 duruyor valla antika resmen 😄
Nokia N73 tü sanırım.