İnternet & Teknoloji İlk telefonunuz neydi? OğuZzerss_ Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Samsung galaxy s3 mini 🚬 Güncellemeler+1 yıl Aynı olanlar evlensin İlk telefonunuz neydi? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
külllkedisi Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Nahanda bu shshshhs 0 3 Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Rengi bile aynı aw😶 Yorumla külllkedisi +1 yıl Benimde aynı bu renkti djjsjs bundan sadece candy sugar oyununu oynuyordum Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Candy crush saga o sugar olsa duramazsın Yorumla
cankurtaramayann Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl motorola star yazınca çıkmıyor :D 0 1 Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Vay aq Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ilk telefonum tuşluydu ismini hic hatirlamiyorum ama kaydirakli olanlardandi. Onu babam alsin diye nasil yalvarmistim hatirliyorum. Hatta taa o zaman bile telefoncularda cok yoktu eski model diye 😅 0 2 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buldum! Samsung C3053'müş. Ey gidi günler 🚬 Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Halen satılıyor bunlar geçen telefoncuda gördüm askerler alıyordu Yorumla
ΙιΙιτh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Alcateeeell bir de rengi yesildi ben cok seviyodmm 0 1 Yorumla OğuZzerss_ +1 yıl Kaç yaşındayken Yorumla
hayletdayi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Nokia 5110 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nahanda bu shshshhs
Rengi bile aynı aw😶
Benimde aynı bu renkti djjsjs bundan sadece candy sugar oyununu oynuyordum
Candy crush saga o sugar olsa duramazsın
motorola star yazınca çıkmıyor :D
Vay aq
Ilk telefonum tuşluydu ismini hic hatirlamiyorum ama kaydirakli olanlardandi. Onu babam alsin diye nasil yalvarmistim hatirliyorum. Hatta taa o zaman bile telefoncularda cok yoktu eski model diye 😅
Buldum! Samsung C3053'müş. Ey gidi günler 🚬
Halen satılıyor bunlar geçen telefoncuda gördüm askerler alıyordu
Alcateeeell bir de rengi yesildi ben cok seviyodmm
Kaç yaşındayken
General Mobile
motorola (kapaklı)💅🏻
Gm discovery
nokia 5110
Nokia olacak :D
Gm 5 plus
Nokia 5110
tuşlu motorola