İnternet & Teknoloji Kullandığınız ilk telefon neydi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Samsung E250 🥺ne güzel zamanlardı be. Özlemediniz mi o günleri ☹️ Güncellemeler+1 yıl Tünaydınmmm Kullandığınız ilk telefon neydi? Cevapla Samsung Soruları Telefon Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Huawei 1 0 Yorumla
birtanekızzz0 Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl A51 hala a51 sjsjjsjs 1 23 Yorumla Soran +1 yıl Hiç tuşlu kullanmadın mı ya zengoooo Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Yoo dkjdjd kullandım ama benim değildi Yorumla Soran +1 yıl Ben hala tuşlu kullanıyom Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Buraya nerden giriyon sjdjjsw Yorumla Soran +1 yıl Googlesi var ay elim parmağım yoruldu tuşlara basmaktan Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Hsgsgs tabi efendim Yorumla Soran +1 yıl Aaaa niye inanmıyon bak atim limkini Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Ne çabuk yazdın o taşlarla sjjsjs Yorumla Soran +1 yıl Yorumla Soran +1 yıl Bundanım var hemde 10 tane 100 tlye aldım Yorumla Soran +1 yıl Parmağım acıdı ama yazıyom 🥺 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Muqqq Yorumla Soran +1 yıl Öneririm 1.2 megapiksel kamerası da var kıskannnnnn Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Hdjdjd yazma o zaman Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Ağlıyorum Yorumla Soran +1 yıl Çüstün mü hı Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Yo xnjdjss niye kuseyim Yorumla Soran +1 yıl Kıskandırdım çünkü 🤤 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Patladım kıskançlıktan anlatamammmm Yorumla Soran +1 yıl Allah sanada nasip etsin inş amin 🤲 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Amin amin sağol Yorumla Soran +1 yıl 😒 Yorumla birtanekızzz0 +1 yıl Ndjsjjs Yorumla
WeLosTheSea Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nokia 3120 Classic. Özlemedim doğrusu 1 0 Yorumla
KaradenizBeyefendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Nokia N95 zamanının İPhone 15 iydi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Huawei
A51 hala a51 sjsjjsjs
Hiç tuşlu kullanmadın mı ya zengoooo
Yoo dkjdjd kullandım ama benim değildi
Ben hala tuşlu kullanıyom
Buraya nerden giriyon sjdjjsw
Googlesi var ay elim parmağım yoruldu tuşlara basmaktan
Hsgsgs tabi efendim
Aaaa niye inanmıyon bak atim limkini