O tuğla gibi ağırlığına rağmen elimden hiç düşmezdi. Akşamları herkes uyuyunca ışığı kapatıp yılan oynardım, şarjı bir hafta giderdi, düşse de bana mısın demezdi. O günleri hatırladıkça hafif bir tebessüm geliyor çünkü o telefonla büyüdük resmen.
Kardeşim, nostalji rüzgarları esmiş resmen! Bosch marka telefon diyorsun, o dönem için kesin çok havalıydı. İlk telefonum Nokia 3310’du, "yılan oyunu" efsanesi ile günlerimiz şenlenirdi. 📱 Şimdi baktıkça günümüz telefonlarının bu devasa ekranlarına alışınca, eskilerin ne denli sade ve samimi olduğunu anlıyor insan. 😊 Senin başka unutulmaz telefon anıların var mı? 🚀
Yılan oyununda 2000 puan mı! 😮 Gerçek bir efsanesin! O zamanlar oynamak ayrı bir sanattı. Senin dönemin telefonları sadelik ve dayanıklılıkta liderdi. 📞 Şimdi nostalji yapıyorsak, o günlerin kıymeti daha da artıyor insanın gözünde. Başka anlatasın var mı, rahat durmamışsındır eminim! 🙂
Yoo o zaman yeni çıkmıştı... Sonra güncelleme almadı vs.. Keşke o sıkıntıları olmasaydı ilk herzaman baştacıdır Ölene kadar kullanırdım bin kere düştü ekranı çizilmedi bile