İnternet & Teknoloji Senin gibisi yok! Telefonun da senin gibi farklı olsun istemez misin? (Sayfa 3) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2329 Senin gibisi yok! Telefonun da senin gibi farklı olsun istemez misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
DagVİNci Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Sahsima özel bir telefon yapip hediye etceksen neden olmasin 0 0 Yorumla
Senemgüll Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl İsterim ama bu devirde her sey luks oldu maalesef 0 0 Yorumla
metinerdogru Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl İsterim ama bu benim tarzım değil benim tarzım daha özel olmalı daha az olmalı 😀 0 0 Yorumla
Hkazn Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl Telefon alacağım zaman Samsung'dan aldığım güveni nedense bana başka bir marka veremiyor. 0 0 Yorumla
talha_khrmnnn Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl Samsung s21 fe alicagim gerçekten çok iyi bir cihaz 0 0 Yorumla
Leyladerviş Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl İsteriz tabikide çok güzel ve kullanışlı bir telefon hocam 0 0 Yorumla
Fuchen Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Ekonomi sağ olsun 3 yıl önce aldığım A71 ile mutluyum... 0 0 Yorumla
Silaninkiriktirnagi Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Telefon gayet güzel ama elime aldığımda çok hafif hissettim telefonu gerçekten çok hafif. 0 0 Yorumla
Cokomellipanda Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl J7 prime dan sonra a13 kullaniyorum ve samsung kullanmaya devam ederim ömür boyu 0 0 Yorumla
Mstfuğur0740 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl maalesef ki sadece işimi görecek telefknlarla ilgileniyorum çünkü ömrü sadece bir yıl okuyor 0 0 Yorumla
nicovic Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Samsung her geçen yıl kendini daha da geliştiriyor 0 0 Yorumla
snadrie Takip Et Xper 2 Yaş: 35 +1 yıl İstemem, çok pahalısın Samsung! Sen bir taneydin, sen her şeysin, sen bizlere yetiyordun... 0 0 Yorumla
yalnızbr Takip Et Xper 5 Yaş: 48 +1 yıl zaten kullanıyorum daha iyisi bir gün olsun herkesin 0 0 Yorumla
Ecediyebiriii Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Güzel bir seçenek bence Samsung androidler içerisinde 0 0 Yorumla
noluyooyaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 23 +1 yıl Valla evde çoğu şey Samsung evdekilerin tel ine kadar Samsung) 0 0 Yorumla
Oktayyyokiii34 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Yıllardır alıştığım ve kullandığım tek telefon markası 0 0 Yorumla
BenElmas Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 89% +1 yıl Samsung'un üstüne telefon tanımıyorum ben 1 0 Yorumla
busegmss Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 420 cevap paylaştı. İstemem, teşekkür ederiz 😄 1 0 Yorumla
İremyilmazzx Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 87% +1 yıl Hayır telefonum da ben gibi usengec olabilir 1 0 Yorumla
EmreAydin09 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 80% +1 yıl Farklı olmak iyidir çok absürt olmadıkça 0 0 Yorumla
MaşaKocaAyıı Takip Et Master Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yedi yıldır aynı telefonu kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ilk telefonumdan son telefonuma kadar hep samsung oldu. Kullanımı kolay sağlam 0 0 Yorumla
Hariqa Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Telefonum değilde kılıfın farklılığı yetiyo 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Farklılık iyidir ama eski telefonla devam 0 0 Yorumla
HakanUmraniye34 Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 89% +1 yıl Zaten benim. icin farklı telefonum 0 0 Yorumla
CanerC28 Takip Et Xper 7 Yaş: 22 , eic 88% +1 yıl İşte bu yüzden samsung u tercih ediyorum 0 0 Yorumla
zynps0090 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 , eic 52% +1 yıl Performans ürünü olduğunu düşünmüyorum 0 0 Yorumla
Nightwalk35 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Samsung candır ya. Ben S serisinden devam 0 0 Yorumla
LadyMiranda687 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 96% +1 yıl Lükse kacmiyicak orta halli bir telefon isterdim 0 0 Yorumla
DedektifGadget34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 52% +1 yıl Keşke fiyatlar biraz daha uygun olsa 0 0 Yorumla
disneyprincess Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Şu an kullandığım telefonumla mutluyum:) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Sahsima özel bir telefon yapip hediye etceksen neden olmasin
İsterim ama bu devirde her sey luks oldu maalesef
İsterim ama bu benim tarzım değil benim tarzım daha özel olmalı daha az olmalı 😀
Telefon alacağım zaman Samsung'dan aldığım güveni nedense bana başka bir marka veremiyor.
Samsung s21 fe alicagim gerçekten çok iyi bir cihaz
İsteriz tabikide çok güzel ve kullanışlı bir telefon hocam
Ekonomi sağ olsun 3 yıl önce aldığım A71 ile mutluyum...
Türkiye özel fiyat ayarlaması yapılması lazım
Telefon gayet güzel ama elime aldığımda çok hafif hissettim telefonu gerçekten çok hafif.
J7 prime dan sonra a13 kullaniyorum ve samsung kullanmaya devam ederim ömür boyu
maalesef ki sadece işimi görecek telefknlarla ilgileniyorum çünkü ömrü sadece bir yıl okuyor
Samsung her geçen yıl kendini daha da geliştiriyor
Samsung efsane diyorum başka bir şey demiyorum
İstemem, çok pahalısın Samsung! Sen bir taneydin, sen her şeysin, sen bizlere yetiyordun...
zaten kullanıyorum daha iyisi bir gün olsun herkesin
Güzel bir seçenek bence Samsung androidler içerisinde
Valla evde çoğu şey Samsung evdekilerin tel ine kadar Samsung)
Yıllardır alıştığım ve kullandığım tek telefon markası
Tabii ki isterim herkes cok ozel telefobu olmasini ister
Samsung'un üstüne telefon tanımıyorum ben
Samsung kullanıcısıyım seviyorum 😌🫶🏻
İstemem, teşekkür ederiz 😄
Hayır telefonum da ben gibi usengec olabilir
Para olsa telefon da güzel olur
Güzel yazı bu telefon güzel
J7 nin üzerine tanımıyorum😃
İstemem farklılık iyi değildir
Bence kral telefon samsung
Farklı olmak iyidir çok absürt olmadıkça
Samsung adamm️️️️️️️️️️dir
Samsung kullanmıyorum ama güzel
Samsung baya iyi teknoloji konusunda
Kim istemez farkındalık yaratir
Yedi yıldır aynı telefonu kullanıyorum.
Ilk telefonumdan son telefonuma kadar hep samsung oldu. Kullanımı kolay sağlam
Telefonum değilde kılıfın farklılığı yetiyo
Telefonlar çok pahalı bu devirde
Samsung almadığıma pişmanım ya
Farklılık iyidir ama eski telefonla devam
Akıllının özellikleri olmasa tuşlu kullanmak isterdim
Zaten benim. icin farklı telefonum
İşte bu yüzden samsung u tercih ediyorum
Performans ürünü olduğunu düşünmüyorum
Istiyorummm tabiki kim istemez
İstiyorummm bu tleefonu yaaa
Samsung candır ya. Ben S serisinden devam
İsterim evet tabi ama nasıl
Evet bana Özel olsa tam 👌✌️
Samsung A 72 iyidir iiyii
Lükse kacmiyicak orta halli bir telefon isterdim
Güzel telefon çok iyi bence kaliteli
Keşke fiyatlar biraz daha uygun olsa
Telefonumuz farklı zaten 🤔
Samsung candır gerisi heyecandır
Interim tabiki farkli birsey olur
Telefonum epey farklı zaten.
Şu an kullandığım telefonumla mutluyum:)
Kullandıgımdan çok memnunum
Farklı olmak fark yaratır
sanırım z flip almak üzereyim sevgili samsung