İnternet & Teknoloji Senin gibisi yok! Telefonun da senin gibi farklı olsun istemez misin? (Sayfa 4) Samsung Türkiye Takip Et Sponsorlu Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 2329 Senin gibisi yok! Telefonun da senin gibi farklı olsun istemez misin? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 52 kişi beğendi
Angell20 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Hiç bir telefon benim gibi farklı olamaz😏 0 0 Yorumla
bostanpatlican Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Samsung un flio telefonları gibi olacaksa isterim 0 0 Yorumla
Lalaloveme Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl Param olsaydi isterdim fakat Param yok. 0 0 Yorumla
seriatdinislamm Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl İsterim eveeettttt efsane mükemmel harika 0 0 Yorumla
restinerest Takip Et Master Yaş: 46 , eic 61% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 343 cevap paylaştı. Gerek yok arama yapsın yeter 0 0 Yorumla
safak005 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 56% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 534 cevap paylaştı. Isterim tabi ama zor bu keske olsa 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 447 cevap paylaştı. Benim telefonum zaten farklı ve çok az kişide var 0 0 Yorumla
ibrahim__barannn Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Daha çok doğa resimleri çekmeyi severim 0 0 Yorumla
hogwartsınbirdilberi Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 76% +1 yıl Samsung A52 kullanıyorum bende 0 0 Yorumla
DeliAdam31 Takip Et Master Yaş: 47 , eic 59% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 492 cevap paylaştı. Herkes gibi ben de isterim... 0 0 Yorumla
Kinyas22 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 542 cevap paylaştı. Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık 0 0 Yorumla
Bobobong Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 30% +1 yıl Samsung güzel fakat bazı şeyleri değişmesi şart 0 0 Yorumla
Cmn24 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 64% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. İsterim tabiki öesela samsung note 20 0 0 Yorumla
portakal_şekeri Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 51% +1 yıl Çok güzel bir telefon çok beğendim 0 0 Yorumla
Nüklofizo Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 404 cevap paylaştı. Yakında s23 almayı düşünüyorum zaten 0 0 Yorumla
Orien69 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 43% +1 yıl iPhone alacağına samsung al daha iyi #Mirliva 0 0 Yorumla
Olgunateş Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Hayır istemem. Oldukça memnunum 0 0 Yorumla
püskevit_aşkına Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 92% +1 yıl Hayır istemem telefonumdan memnunum 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Şu anda samsung marka kullanıyorum 0 0 Yorumla
gezegeninizdenbirisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 79% +1 yıl Samsung cidden iyi bir telefon markası 0 0 Yorumla
YalvarBarışalımk Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Şu siteye ilk defa benim fav marka geldi 0 0 Yorumla
benbendeğilimartık Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 72% +1 yıl Teknoloji çok ilerlemiş önüne geçmek mümkün değil. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 3,2b cevap paylaştı. Samsung kullanıyorum severiz 0 0 Yorumla
HaymatlosAşk Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl İsterdim tabi hayat daha da güzelleşirdi 0 0 Yorumla
GiZLiZEVKLi Takip Et Guru Yaş: 56 , eic 68% +1 yıl Her kullanıcı kendine özel Telefon ister 0 0 Yorumla
Lordseyfo Takip Et Master Yaş: 29 , eic 91% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 501 cevap paylaştı. Tesekkurler iyi yazı olmuş 0 0 Yorumla
Nawdeniz Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 79% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 309 cevap paylaştı. Samsung gerçek anlamda güzel bir telefon 0 0 Yorumla
hellowwladiesss Takip Et Xper 3 Yaş: 25 +1 yıl performans konusunda androidden iyisi yok bence 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
236Cevap
Samsung ekranları çok hassas oluyor
Samsung üzerine telefon tanımam.
Katlanilabilir olmasi cok sirin
Hiç bir telefon benim gibi farklı olamaz😏
Samsung un flio telefonları gibi olacaksa isterim
Param olsaydi isterdim fakat Param yok.
İsterim eveeettttt efsane mükemmel harika
Samsung a52 almak isterdim.
Gerek yok arama yapsın yeter
Isterim tabi ama zor bu keske olsa
Benim telefonum zaten farklı ve çok az kişide var
Birdaha ki sefere alıp denerim
Daha çok doğa resimleri çekmeyi severim
İsterim ama param yok fakirim
İsteriz isteriz çok isteriz
İstemem memnunum telefonumdan
Samsung A52 kullanıyorum bende
İsterim tabi neden istemeyeyim
Herkes gibi ben de isterim...
Paylaşım için teşekkürler elinize sağlık
Samsung güzel fakat bazı şeyleri değişmesi şart
İsterim tabiki öesela samsung note 20
Çok güzel bir telefon çok beğendim
Yakında s23 almayı düşünüyorum zaten
İsterdim tabi ancak 💸💸💸💸💸💸
iPhone alacağına samsung al daha iyi
#Mirliva
Bende Samsung çok güzel telefon
Hayır istemem. Oldukça memnunum
Hayır istemem telefonumdan memnunum
Şu anda samsung marka kullanıyorum
Samsung cidden iyi bir telefon markası
Şu siteye ilk defa benim fav marka geldi
İstemem teşekkürler sağ olun
Şimdiki telefonumla mutluyum ben
Teknoloji çok ilerlemiş önüne geçmek mümkün değil.
Samsung kullanıyorum severiz
İsterdim tabi hayat daha da güzelleşirdi
Her kullanıcı kendine özel Telefon ister
Samsung çok iyi bir telefon
İstemem para yok çünkü hiç hemde
Tesekkurler iyi yazı olmuş
Samsung kalitelidir Teşekkürler
Samsung gerçek anlamda güzel bir telefon
Samsung olmazsa olmazimdir
Andoridler içinden em iyisi Samsung
İsterdim gerçekten en üst model
Samsung ile telefon gelişmelerini takip ediniz.
kulaklığım ve telefonum samsungdur.
Samsung tercihim vazgecmem
çok faydalı bilgi teşekkür ederim
performans konusunda androidden iyisi yok bence
Hayalimdeki telefonum umarim bigun alicam
Bu paylaşım çok iyiymiş sevdim
İstiyorum ya bunuuu istiyorummm
Hayalimdeki telefon bu ama fiyatı yüksek
Çok kaliteli bir ürün denemeye değer
Hiç kullanmadım Samsung ama ilgi çekici
Evet isterdim. Son teknoloji olsun isterim...
Samsung güzel telefondur
#Hükümdar
Güzel telefon ama telefonumdan memnunum