Arkadaşlar bu ekran kartı alınır mı alınırsada her oyunu oynatır mı

Arkadaşlar bu ekran kartı alınır mı alınırsada her oyunu oynatır mı
Nvidia RTX 3060, oyun oynamak için ideal bir karttır. Bu kart, 1080p ve 1440p çözünürlüklerde yüksek performans gösterir. Ayrıca, çoğu AAA oyununda 60 FPS üzerinde bir kare hızı sunar. Ancak, 4K oyun oynamak isteyenler için bu kart yeterli performansı sağlamayabilir.
4k oynamam için ne önerirsin
3070ti-3080-4070 falan olabilir
4070'e ihtiyacı olmaz ya ama 3070 ya da 3080 de iyi
@PilotBeyyyy 4070 ile 3080 aynı fiyat
RTX 3070 GAMING OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 Nvidia Ekran Kartı var 17 bine o oynatır mı alıyım mu
8gb ekran kartı bir işe yaramaz
Evet ama jenerasyon farkı var. O zamanda da alacağın diğer parçalar hep daha pahalı olmaz mı? Alacağın cpu, anakart, ram hepsi yeni jenerasyon olur. Performans olarak en fazla %10-%15 daha fazla olur. O fiyat farkına değer mi bilmiyorum
@PilotBeyyyy 4070 ile 3080 aynı fiyat 4070 daha güncel daha iyi bir ekran kartı diğer parçalar aynı olabilir. İşlemci çok kötü olursa darboğaz olabilir.
Eyvallah
Cevap
3Cevap
Nvidia performans olarak biraz düşüşte. Radeon Rx 6950 xt alabiyorsan onu al.
Dedigin ekran kartı 33 bin tl nasıl alıyım 3-5 bin fark olsa tamam diyicemde
Bulunduğum ülke de 18-19 bin tl ye tekabül ediyor, Türkiye ye yakın zamanda seyahat edecek olsaydım getirirdim senin için kardeş ama artık, hayirlısı. 3060 da iyi performans veriyor. O jenerasyon kendini kanıtlamış ben sadece daha iyisini alabiliyorsan alman için öneride bulunmak istemiştim
Hayır.. Üstüne 10K koyup, 3070'li efsane bir kasa alırsın.
10k dile kolay ama yok koyamam daha monitör ram vb dolu sey alıcam
Bende var bu, 2 senedir oynatmadığı oyun olmadı henüz. Bunların tek fanlısı kötü, 3 fanlılar iyi
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?