Gamer Rtx 3060 iyi mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Iyi mi Güncellemeler+1 yıl Bende 3 senedir var sadece netlix izliyorum akıeıglelfk ışıkları güzel diye rog serisinden almıştım Rtx 3060 iyi mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
FiqHtShoT Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Gamer konusunda 2,3b cevap paylaştı. Evet güzel ekran kartı 0 0 Yorumla
keyifdelisi Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Gaming modeli güzel imkanın varsa 4070lere bak 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Uok ya almicam satmak için sordum kaça gider ortalama diye Yorumla keyifdelisi +1 yıl şu an ilanda 8 bine satıyorum hala alan yok 2 yıl garantisi olmasına rağmen 6 7 gidecek herhalde Yorumla Soran +1 yıl Sağoll Yorumla
Adembozkurt Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 56% +1 yıl Anakartina bagli 0 4 Yorumla Soran +1 yıl One Yorumla Adembozkurt +1 yıl Ekran kartını monte edicegin sey Yorumla Soran +1 yıl Ay hiç bilmem ben ephorpgkeşf ışıklı benimki güzel işte Yorumla Adembozkurt +1 yıl Anakartin ne Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Gamer konusunda 925 cevap paylaştı. İşini görür 0 0 Yorumla
TheNorthRememberss Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Orta 0 2 Yorumla DogukanXeria +1 yıl iysi hangisi oluyo Yorumla TheNorthRememberss +1 yıl @DogukanXeria 4090 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evet güzel ekran kartı
İyidir ama sadece netflix falan yazık oluyor sisteme
Gaming modeli güzel imkanın varsa 4070lere bak
Uok ya almicam satmak için sordum kaça gider ortalama diye
şu an ilanda 8 bine satıyorum hala alan yok 2 yıl garantisi olmasına rağmen 6 7 gidecek herhalde
Sağoll
Kaç senelik ekran kartı?
Çok iyi ben kullanıyorum
Anakartina bagli
One
Ekran kartını monte edicegin sey
Ay hiç bilmem ben ephorpgkeşf ışıklı benimki güzel işte
Anakartin ne
İşini görür
Daha ne iyi
Bayağı iyi
iyi iyi