16 bin kişi bu sayfayı takip ediyor, duymayan yok haber veriyim dedim.

16 bin kişi bu sayfayı takip ediyor, duymayan yok haber veriyim dedim.
Ben bir agnostik (dinsiz) olarak kınadığım bir subdur, içersinde cahil, ezik, psikolojik sorunları olan ergenleri bolca barındırır, bu arada sadece İslam'a değil birbirlerine de çok ağır küfürler ederler o derece garip özürlü ergenlerin yuvasıdır yani. En ironik tarafı da çoğusunun din, mitoloji, bilim, felsefe, teroiler vs vs hakkında hiç bir bilgisi olmadan direkt kendilerini ateist veya agnostik olarak saymalarıdır😂😂😂 işte burası beni gerçek anlamda güldürüyor.
Cevap
2Cevap
Her şeyin düşmanlığını yapan birileri vardır illa. İfade özgürlüğü ortada bir sorun yok
reddit kullanıcılara göre güya reddit ip vermediği için hükümet el geçemez diye istediklerini yapıyorlar
Yapsınlar bunda bir sorun yok
İşte ülkemizin de en büyük probleminden biri de budur bence, ifade özgürlüğünü sınırsız küfür/hakaret, onur kırma, rencide etme ve din iman ana bacı saydırmak zannedilmesidir. Fakat İfade özgürlüğünün sınırları vardır, ayrıca özgürlük dediğin şey başka birinin özgürlüğünün başladığı yerde biter. Sen kalkıp milletin dinine, milletin inancına ister puta tapsın, isterse ineğe, milletin değerlerine, şahsına ağır ağır hitamlarda bulunursan kusura bakmayın ama bu ifade özgürlüğü değil hakaret suçudur "saldırıdır" ve "suçlar hukuku'nda" değerlendirilir.
@Mrtcncnrrrr Senin dinine hakaret edildiğinde hangi özgürlüğünü elinden alıyor tam olarak? Birisi çıkıp sabaha kadar hakaret etse bile hiç kimsenin özgürlüğüne dokunamaz. Bugüne kadar atıyorum hangi Müslüman hakaret duyduğu için kurban kesemedi?
Ayrıca rencide olmanın, onur kırmanın, hakaret sınırı nerde başlar nerde biter? Kırılgan birisi vardır atıyorum "kardeşim namazda ayağını kaldırdın namazın bozuldu" dersin adam kırılır. Ötekine gidersin "Başörtünüzden saç telleriniz gözüküyor" dersin onuru kırılır. Yani bunların sınırı, çizgisi, kanıtlanabilirliği falan yoktur.
Tabi tabi kağıt üstünde ineğe tapsa da saygı duyacaksın da falan da filan. Bunlar farazi söylemler. Ben Hinduyum mesela ben İneği kutsal görüyorum. Sizde kutsalımı katlederek onu öldürüyorsunuz. Hakaret suçu hadi tüm kurban kesenleri hapse atalım? Yok olmaz. Niye? Hinduların kelle sayısı az olduğu için. Hindular çoğunlukta olsaydı Müslümanları hakaret suçundan içeri atalardı.
Hukuk bilmiyorsun konuşma bence :) yorumlarından belli kafana göre birşeyler sallayıp tutturmaya çalıştığın ama olmuyor işte 😁, sizin gibi tipler çok bu ülkede maalesef en çokta sizin gibiler yüzünden bu ülke gelişmiyor, Ahlâk denilen şeyi bir türlü kavrayamadınız gitti yani, ha birisi sana şurada ya da özelden ağır ağır küfürler etse, tehdit edip ahlaksızlıklar yapsa şahsına karşı emin ol Cimere şikayet edeceğim diye sağa sola koşuşturursun bu arada 🙂. Ayrıca Hindu müslüman örneği ne alaka? He evet bir Hindunun kutsal saydığı kendi ineğini kesersen bu suçtur ama sen kendi ineğini kesersen suç olmaz çünkü bu senin özgürlüğün içinde yapmış olduğun bir eylemdir çünkü o inek hindunun değil senin malındır, yani bunu idrak edemeyip yazıya döküp birilerine bilgili gözükmeye çalışmakta ergenliğin zirvesinin daniskasıdır kanımca. Ayrıca evet sen kalkıp Hindunun dinine, kültürüne, inancına küfür edemezsin çünkü bu o kişinin aleyhine ve ya dinine yapılan bir "saldırı" olarak değerlendirilir hukuk kurallarına göre, ama Hindu senin onun dinine küfür etmenden hoşnutluk duyuyorsa ve bundan da şikayetçi olmuyorsa o zaman burada zaten hiç bir hukuki durumdan bahsedilemez çünkü zaten Hindu o küfürlerden rahatsız olmamıştır ve şikayetçi olmayı gerekli görmemiştir fakat şunu da unutma diğer bir Hindu şahıs senin onun inancına küfür ettiğin için sana dava açabilir çünkü inanç bir kitleyi, bir topluluğu ifade eder, çoğunlukla kişisel değildir 🙂.
@Mrtcncnrrrr Hukuku biliyorum ve günümüz hukuk anlayışının ağlak, eleştiri kaldıramayan, hoşuna gitmeyen şeylere tahammülü olmayan, insanların nefret etme ve bunu ifade etme özgürlüğüne inanmayan, aşağılık kompleksi olan kişiler tarafından ele geçirildiği aşikar.
Hele Türkiye gibi birilerine aşırı tapma eğiliminde olan ülkelerde gel de anlat ifade özgürlüğünü. Tabi eskiden biraz da olsa aşmaya başlamıştı bunu bazı sanatçılar. Cumhurbaşkanı hayvana benzeten, orduyla dalga geçen, siyasi devlerin yaptığı gafları kullanan vs.. O zamanlar bunlara gülmek olgunluk olarak karşılanıyordu.
Beni tanımıyorsun dostum. Ben daha küçükken arkadaşlarım "Şu çocuk sana küfür etti gidip dövmezsen onursuzsun" falan derlerdi kendi aralarında. Ben daha o zaman anlayamazdım birinin hakaret etmesinin neden bu kadar büyütüldüğünü ve cezalandırılması gerektiğini.
Ahlak görecelidir. Elbette bazı ortak şeyler vardır. Mesela hırsızlık, haksız yere adam öldürmek veya yaralamak, özel mülkiyete izinsiz girmek vs.. Ama sen kendi ahlak anlayışının dayatılmasını istiyorsun sadece. şu an Amerika da hakaret serbest eline bayrak alıp "F*ck Biden" diyerek sokakta gezebilirsin. Bugüne kadar Biden'ın kılına zarar gelmiş mi? Hayır
Hindular tüm ineklere kutsal olarak bakar. Mesela trafikte bir inek yolun ortasında durunca "Ulab bu benim ineğim değil" diyip saygısızlık yapmaz. Dünyada bir sürü inanç var adam fareleri kutsal görüyor Hindistan da mesela. Sen bir gün evinde fare bulup kovalarken "Pis fare" desen bunu bir Hindu duysa ve şikayet etse haklı mıdır?
Gerçekten bir cahile insanlık ve hukuk öğretmeye çalıştığım için kendimden çok çok özür diliyorum 😔, asla sana cevap bile vermemeliydim aslında, gerçekten kendimden şahsımdan binlerce kez hatta katrilyonlarca kez özür diliyorum 😐🙏
zamanla sen de islam düşmanı olucaksın bu sayfalara bir kez giren müsloların bile %30u dalga geçilen şeyleri araştırınca ateist oluyor zaten
Hahahahahahah alay konusu yaptınız op'nin a0 Türkçesiyle mineislam'da 🤣🤣
Ne yazık ki mineislam da çoğusu küfürden başka bir şey yapmıyorlar hatta sınırlarını o kadar zorlamışlar ki birbirlerine bile ağır küfürler ediyorlar, tahammülleri yok o derece ergenler yani, ayrıca paylaşımları müslümanları ateist falan yapmaz dostum tam tersi kin ve düşmanlığa teşvik ediyorlar , yaklaşık 5 aydır subda takıldım tanıştığım şahıslar da oldu bazı çoğu zaten benim gibi ayrıldı subdan çünkü IQ seviyesi çok düşük bir yer.
Kgbtr en başları gibi zaten xhsjxjsb
Kgbtr'de ile o şampiyon liginde yarışırlar İslam düşmanlılıkla. Türkiye subuda öyle (birçogu)
Benim bildiğim tek müslüman sub müslüman Türkiye mi vardı öyle bir şey
eskiden redditte çok takilirdim
MuslumanTurk vardı sonra başka sayfa yaptılar MuslumanTurkiye diye
Aynen el değiştirdi falan çok anlamadım ama kurancilar geçti oraya sonra kapattılar mi birşeyler oldu oyle cbdjdn
eskisi aktif degil
Aynen iyi hatirlattin ya çok bosum bu ara tekrar hesap açacağım 😄
Bağımlılık yapıyor bir çok insana abartmadan kullanabilirsek iyi ben dahil
Aynen ama İslam'a hakaret ettiler diye sinirlenmek saçma biraz sen zaten inandığını ne olduğunu biliyorsun onlar öyle dedin diye İslamın değeri düşmüyor
Ben biraz ergen ap. tal ordusu olduklarını düşünüyorum xbdjdc
yok takmıyorum zaten içi boş oldukları belli xD sadece merak ettim çok kişi bu sayfayı biliyor mu diye
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?