İnternet & Teknoloji İnstagram iPhone çekilişi? itschloetingeverr Takip Et Xper 5 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar kazandınız diye mesaj geldi. Bunlar dolandirici olabilir mi? Ad soyad, adres, tel istiyorlar. Sizce napayim? Güncellemeler+1 yıl Şikayetleri okudum arkadaşlar. Yalanmış. Umut fakirin ekmegi awk ahahaa İnstagram iPhone çekilişi? Cevapla iPhone Soruları Mesaj Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Lüzumsuzlamba72 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Kesinlikle dolandırıcıdır hocam aman diyim uzak durun! Kesinlikle hiçbir bilginizi vermeyin ve para falan göndermeyin başınız büyük derde girer kimse kimseye bedavadan bişey vermez unutmayın. 0 3 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Para istemiyor ki Yorumla Lüzumsuzlamba72 +1 yıl Bilgilerden sonra kargo paradı isteyecekler. Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Haklıymışsın dostum Yorumla
Kanatsızkuş11 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl Güvenmemek lazım. Ülkede kriz var, sefillik dolandırıcılar çoğaldı. 0 11 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Evet oyleymis Yorumla Kanatsızkuş11 +1 yıl Sen kaç yaşındasın ki. Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Why did ya aşk? Yorumla itschloetingeverr +1 yıl *ask Yorumla Kanatsızkuş11 +1 yıl Merak ettim, böyle hileleri bilmediğine göre yaşın baya var sanırım. Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Tenks Yorumla Kanatsızkuş11 +1 yıl Doğru mu bildim.😅 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Evettttt Yorumla Kanatsızkuş11 +1 yıl Nasılsınn. Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Gud sen Yorumla Kanatsızkuş11 +1 yıl İyiii ne zaman uyucaksin. Yorumla
35_Gkn_34 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Sonra vergi parasi isteyecekler 0 4 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Aynen. Şikayetleri okudum 35_Gkn_34 +1 yıl Akıllıca davranmışsın:) itschloetingeverr +1 yıl Reyizsin evelallah🥰😘 35_Gkn_34 +1 yıl Takıp attım:)
rrozalin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kesinlikle dolandırıcılık yapan lar bunlar 0 4 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻✅️✅️✅️✅️✅️ Yorumla rrozalin +1 yıl Engelle heryerden uğraşma boşuna Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Tamamdir kuzum Yorumla rrozalin +1 yıl 🌹🌹 Yorumla
MehmetDemirrr Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Uzak dur. d 0 1 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Aynen Yorumla
Keramica Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bence verme 0 4 Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Niye Yorumla Keramica +1 yıl Bende hediye veriyorum çekilişsiz Yorumla itschloetingeverr +1 yıl Bilgileri vermicem zaten. Dolandiricilarmis Yorumla Keramica +1 yıl Bnde Victoria secret den hedşye veriyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kesinlikle dolandırıcıdır hocam aman diyim uzak durun! Kesinlikle hiçbir bilginizi vermeyin ve para falan göndermeyin başınız büyük derde girer kimse kimseye bedavadan bişey vermez unutmayın.
Para istemiyor ki
Bilgilerden sonra kargo paradı isteyecekler.
Haklıymışsın dostum
Güvenmemek lazım. Ülkede kriz var, sefillik dolandırıcılar çoğaldı.
Evet oyleymis
Sen kaç yaşındasın ki.
Why did ya aşk?
*ask
Merak ettim, böyle hileleri bilmediğine göre yaşın baya var sanırım.
Tenks
Doğru mu bildim.😅
Evettttt
Nasılsınn.
Gud sen
İyiii ne zaman uyucaksin.
Dolandırıcılık sakın verme
Sonra vergi parasi isteyecekler
Aynen. Şikayetleri okudum
Akıllıca davranmışsın:)
Reyizsin evelallah🥰😘
Takıp attım:)