İnternet & Teknoloji Iphone kılıfında apple logosu gözükmeli mi? Deliyimbendeliyim Takip Et Master Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Iphone kullananlar kılıfınız apple logosunu kapatıyor mu gözükmeli mi o elma? Iphone kılıfında apple logosu gözükmeli mi? Cevapla iPhone Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
YottaRight Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Iphone tercih edenlerin buyuk bir bolumu gosteriş amaçli kullandigindan telefon kilifi kullanmamalilar. Telefonun yakişikliligini bozmasinlar diyecegim ama para kasasi gibi zirhla kaplarlar 🤷♂️ 0 2 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl ne alaka iphone kalite kokuyor Yorumla YottaRight +1 yıl 🤷♂️🤷♂️ Yorumla
shnkaan99 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Hayatım boyunca Apple kullandım kap seven biri değilim kapsız kullanıyorumda neden logoyu göstermek için uğraşayım sizi hiç anlamıyorum 0 2 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl iphone oglum delimisinn Yorumla shnkaan99 +1 yıl Telefon işte Apple a alıştım ve işletim sistemini seviyorum bu yüzden kullanmaya devam edicem lütfen bunu bu kadar abartmayın Yorumla
refleks22 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl O kadar para vermiş adam, göstermeli tabi. Onu göstermek için alıyor zaten o telefonu 😁 0 0 Yorumla
ÖpeyimDeGeçsin Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Kılıfsız kullanırım 😎✌🏻 0 2 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl kırılırsa Yorumla ÖpeyimDeGeçsin +1 yıl Biliyor musun aşırı dikkatli kullanıyorum hiç düşürmem 😃 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1b cevap paylaştı. Gözükmeli 0 2 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl neden Yorumla Ash_Ketchum +1 yıl O kadar para vermişim reklamda mı yapmayahhh 😂 Yorumla
HerşeyinleSen Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl O logo gözükmedktenn sonra anlamı ne kullanmanın 0 4 Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl kaliteli telefon Yorumla HerşeyinleSen +1 yıl Gereksiz pahalı Yorumla Deliyimbendeliyim +1 yıl yoo 800 dolar Yorumla HerşeyinleSen +1 yıl Türkiye'de pahalı arkadaşım yurt dışında yaşayıp hava atma. Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Iphone tercih edenlerin buyuk bir bolumu gosteriş amaçli kullandigindan telefon kilifi kullanmamalilar. Telefonun yakişikliligini bozmasinlar diyecegim ama para kasasi gibi zirhla kaplarlar 🤷♂️
ne alaka iphone kalite kokuyor
🤷♂️🤷♂️
Hayatım boyunca Apple kullandım kap seven biri değilim kapsız kullanıyorumda neden logoyu göstermek için uğraşayım sizi hiç anlamıyorum
iphone oglum delimisinn
Telefon işte Apple a alıştım ve işletim sistemini seviyorum bu yüzden kullanmaya devam edicem lütfen bunu bu kadar abartmayın
O kadar para vermiş adam, göstermeli tabi. Onu göstermek için alıyor zaten o telefonu 😁
Kılıfsız kullanırım 😎✌🏻
kırılırsa
Biliyor musun aşırı dikkatli kullanıyorum hiç düşürmem 😃
Gozukmesin, gozukunce ne oluyor?
Gösteriş meraklısı değilim.
Gözükmeli
neden
O kadar para vermişim reklamda mı yapmayahhh 😂
O logo gözükmedktenn sonra anlamı ne kullanmanın
kaliteli telefon
Gereksiz pahalı
yoo 800 dolar
Türkiye'de pahalı arkadaşım yurt dışında yaşayıp hava atma.
Kapatıyor logoyu