Her telefon çekiyorsa iphonların fiyatı neden altın gibi gün geçtikce artıyor ve hiç eskimiyor. Bi fikrin var mı? 2 yıl önce almış olduğun 6S i şu an neden 2 katına satabiliyorsunda diğer markalar yavaş diye 500₺ ye kimse almıyor?
Benimki de android iki katına verdim ve youtubede video izlersen galaksy s22 nin lider olduğunu görürsün ama genel olarak her akıllı telefon her demeyelim ama çoğu güzel ve profesyonel çekiyor ama tabiki 1. Samsung kamerada
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
11 ve üstü, hepsi aynı özelliklerde. Hepsi cekmis olabilir
Heran her şey olabilir diyorsunda ankette tek seçim yaparmısın :)
Bu arada 13 14 lere para verenlere enayi dediğin içinde tşkler knk :)
Valla bilmiyorum da her telefon çekiyor artık o fotolarda normal yani pek birşeyi yok yanianzara güzel ve ışıklar doğal o kadar
Her telefon çekiyorsa iphonların fiyatı neden altın gibi gün geçtikce artıyor ve hiç eskimiyor. Bi fikrin var mı?
2 yıl önce almış olduğun 6S i şu an neden 2 katına satabiliyorsunda diğer markalar yavaş diye 500₺ ye kimse almıyor?
Benimki de android iki katına verdim ve youtubede video izlersen galaksy s22 nin lider olduğunu görürsün ama genel olarak her akıllı telefon her demeyelim ama çoğu güzel ve profesyonel çekiyor ama tabiki 1. Samsung kamerada
iPhone 12