İnternet & Teknoloji Hangi iPhone modeli? S4udade Takip Et Xper 6 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor iPhone 11/64iPhone 11 prohangisi iyi , kullananlar iyi kötü yanını söyleye bilirmi lütfen? Hangi iPhone modeli? Cevapla iPhone Soruları Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (30-35) +1 yıl kanka dün 11 almaya gittim bende artık güncelleme gelmeyeceğini de söylediler. bende 14 aldım. 0 4 Yorumla S4udade +1 yıl 11 proyadami gelmeyecek? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl proya daha gelir ama gelse gelse 2 sene. 20 K parayı vermek çok bence. 27 verip 13 al daha mantıklı. benim fikrim bu. . Yorumla S4udade +1 yıl Avrupa'dan alıyorum kanka, Avrupa'da yaşıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl o zaman ne düşünüyorsun olm git 14 promax çak bir tane Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl 11 değil s23 daha iyi 0 8 Yorumla S4udade +1 yıl iPhone istiyorum, Android sıktı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İphone 11 kullandım 2 sene önce sarmadı sattım s20 fe kullandım sarmadı sattım iphone 13 aldım sırf şeklinden dolayı s23 çıktı aynısı düşünmeden sattım aldım 10 numara Yorumla S4udade +1 yıl iPhone kameraları bi farklı olyo ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Al öyle olmayacağını anlayacaksın iphone 13 de 5 x zoom var bulanıklaştırıyor samsunglarda 30x zoom var yapay zeka çok iyi 3 x de optik zoom var Yorumla S4udade +1 yıl zoom önemli değil çekimi önemli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 50 mp var 3 kat iyi Yorumla S4udade +1 yıl zoom özellikleri önemli değil bana kanka, iPhone 6 kullanmıştım, Android'dende iyi çekiyordu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 6 kaç yılında çıktı sen onu boş ver iphone 13 ile yeni s serilerini karşılaştır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
kanka dün 11 almaya gittim bende artık güncelleme gelmeyeceğini de söylediler. bende 14 aldım.
11 proyadami gelmeyecek?
proya daha gelir ama gelse gelse 2 sene. 20 K parayı vermek çok bence. 27 verip 13 al daha mantıklı. benim fikrim bu.
.
Avrupa'dan alıyorum kanka, Avrupa'da yaşıyorum
o zaman ne düşünüyorsun olm git 14 promax çak bir tane
11 değil s23 daha iyi
iPhone istiyorum, Android sıktı
İphone 11 kullandım 2 sene önce sarmadı sattım s20 fe kullandım sarmadı sattım iphone 13 aldım sırf şeklinden dolayı s23 çıktı aynısı düşünmeden sattım aldım 10 numara
iPhone kameraları bi farklı olyo ya
Al öyle olmayacağını anlayacaksın iphone 13 de 5 x zoom var bulanıklaştırıyor samsunglarda 30x zoom var yapay zeka çok iyi 3 x de optik zoom var
zoom önemli değil çekimi önemli
50 mp var 3 kat iyi
zoom özellikleri önemli değil bana kanka, iPhone 6 kullanmıştım, Android'dende iyi çekiyordu
6 kaç yılında çıktı sen onu boş ver iphone 13 ile yeni s serilerini karşılaştır
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!