İnternet & Teknoloji Telefoncu veya teknoloji ile arası iyi olan? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Pil kullanımında android sistemin %30 ve üzeri kadar şarj tüketmesi normal mi neden böyle olur lütfen sadece bilenler yazsın? Güncellemeler+1 yıl Cevaplayacak yok mu Telefoncu veya teknoloji ile arası iyi olan? Cevapla Telefon Soruları Android Soruları Beğen Paylaş Takip Et
JohnWayneAmca Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Biraz fazla tüketiyor. Güncellemeleri yap yaptıysan telefonu fabrika ayarlarına al. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Evet son sürüm güncellemelerini yapmıştım ondan sonra öyle oldu Yorumla JohnWayneAmca +1 yıl O zaman bekle yeni güncellemelerle düzelir. Yorumla
karanlıkadam1qw Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 50% +1 yıl Benim yok 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Allah'tan bilgisi olan yazsın dedik shshshav Yorumla karanlıkadam1qw +1 yıl Bilgi kolay kazanılan bir şey değil neden yazalım hemen 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Biraz fazla tüketiyor. Güncellemeleri yap yaptıysan telefonu fabrika ayarlarına al.
Evet son sürüm güncellemelerini yapmıştım ondan sonra öyle oldu
O zaman bekle yeni güncellemelerle düzelir.
Benim yok
Allah'tan bilgisi olan yazsın dedik shshshav
Bilgi kolay kazanılan bir şey değil neden yazalım hemen 😂😂