Sağda solda havam olsun diyorsan telefon al. Başlarım havasına ben bir tek kendimi umursarım diyorsan pc al.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ne için kullanacaksın bu önemli... Ben şahsen bilgisayar alırdım çünkü oyun oynamayı seviyorum. Bilgisayar alacak olsaydım laptop almazdım bu da ayrı bir konu neyse buraya girmeyeyim jakndjhsd
Kanka şöyle bir şey var tableti büyük ekran olarak işlerin olur film falan izlersin telefondan bağımsız kullanırsın çok telefonla ugrasmazsin, ben çok oyun oynamam mesela PC ile hiç işim olmaz ha senin tam tersi ise yani pc al.
amerikada avrupada 20 gün kanka ter bile akmadan yiyip içip eğlenip aynı zamanda kazandıkları parayla aldıkları iphone 13 e sen git 24 ay taksit öde enayi gibi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sağda solda havam olsun diyorsan telefon al. Başlarım havasına ben bir tek kendimi umursarım diyorsan pc al.
Ne için kullanacaksın bu önemli... Ben şahsen bilgisayar alırdım çünkü oyun oynamayı seviyorum. Bilgisayar alacak olsaydım laptop almazdım bu da ayrı bir konu neyse buraya girmeyeyim jakndjhsd
Bende seviyorum oyun oynamayı da çok kararsızım yine de
15 bin TL' ye bu iki ürünün iyisinden alınabiliyor mu?
En üst düzeyini istemiyorum zaten iyi denilebilecek seviyede var evet.
Tablet alır bide iPhone se 2020 alırdım
İkisi aynı kategoriye girmiyor mu kanka
Kanka şöyle bir şey var tableti büyük ekran olarak işlerin olur film falan izlersin telefondan bağımsız kullanırsın çok telefonla ugrasmazsin, ben çok oyun oynamam mesela PC ile hiç işim olmaz ha senin tam tersi ise yani pc al.
Kanka ondan değil tabletten pc oyunları falan oynanmıyor ya ondan dedim
Doğrudur oynanmıyor, sen oynuyorsan oyun seviyorsan pc al.
15 bine iyi bi oyun laptopu var mıdır?
Vardır.
Ne için kullanacağınıza bağlı
Hem oyun olsun hem işlerimi görsün
O zaman pc
Tamamen kullanım alanına bakar
iPhone'a yeni zamlar geldi, iphone 11 bile 15-16K
iPhone 13 zaten 22,5 diye hatırlıyorum
bizde iphone 11 alırız 13 almaya ne gerek var enayi miyim :d
çöp gibi para
amerikada avrupada 20 gün kanka ter bile akmadan yiyip içip eğlenip aynı zamanda kazandıkları parayla aldıkları iphone 13 e sen git 24 ay taksit öde enayi gibi :)
ben de onu kastediyorum türkiyede iPhone almak çöp yani