İnternet & Teknoloji Bilgisayar mı Telefon mu? Cimbom31905 Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Herkese Hayırlı geceler Güncellemeler+1 yıl En çok hangisini kullanırsınız Bilgisayar mı Telefon mu? Cevapla Bilgisayar Soruları Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
bttryflyx Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Telefon net ama bilgisayar gece film falan izlemek için daha havalı 1 0 Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Ben bilgisayarda daha fazla rahat oluyorum en azından gözlerimi telefon kadar ağrıtmıyor 1 0 Yorumla
Sensitive_Kind Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Yeni laptop aldım ama bilu aralar yüzüne pek bakmıyorum. Telefon daha pratik geliyor.. 0 0 Yorumla
Sinan0161 Takip Et Yoda Yaş: 36 +1 yıl Sim kartlı tablet kullanıyorum ikisi bir arada güzel oluyor. 0 0 Yorumla
Poyrazz46eb Takip Et Xper 4 Yaş: 29 +1 yıl Almak için mi TLF daha mantıklı benim 3 tane var sen Bilgi Sayar al ben TLF hediye edeyim sana 0 2 Yorumla Cimbom31905 +1 yıl En çok kullandığin Yorumla Poyrazz46eb +1 yıl TLF dami Yorumla
вεzgιηвεүү Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl PCyim ama mecbur telefonda takılıyorum malum ekonomi 0 0 Yorumla
HollandEUnl Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 434 cevap paylaştı. Ikiside. 1 0 Yorumla
SAblaK Takip Et Master Yaş: 31 , eic 42% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,8b cevap paylaştı. Tabi pc telefonda ne 1 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 310 cevap paylaştı. Telefon 1 0 Yorumla
zirkonn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. ikiside lazım 1 0 Yorumla
GECE__KUŞU Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Ne olarak 0 2 Yorumla Cimbom31905 +1 yıl En çok kullandıĝın Yorumla GECE__KUŞU +1 yıl Telefon Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Telefon net ama bilgisayar gece film falan izlemek için daha havalı
Ben bilgisayarda daha fazla rahat oluyorum en azından gözlerimi telefon kadar ağrıtmıyor
Yeni laptop aldım ama bilu aralar yüzüne pek bakmıyorum. Telefon daha pratik geliyor..
Sim kartlı tablet kullanıyorum ikisi bir arada güzel oluyor.
Almak için mi TLF daha mantıklı benim 3 tane var sen Bilgi Sayar al ben TLF hediye edeyim sana
En çok kullandığin
TLF dami
İkiside olsa iyi olurdu
Telefon şart bir kere
Oyun diyorsan PC.
PCyim ama mecbur telefonda takılıyorum malum ekonomi
Ikiside.
Tabi pc telefonda ne
Güzel bir telefon
kullanımına bağlı
telefon
İkisi de kendi özelinde önemli şeyler