letgo dan ticarete başladım ek iş olarak iyi yapmış mıyım gereksiz ürünleri satışta çıkartarak? letgo dan ticarete başladım ek iş olarak iyi yapmış mıyım gereksiz ürünleri satışta çıkartarak?Ağalar komisyon karşılığı araç satılır itina ile aracımı satamadım diyene bir mesaj uzaktayım reisaga55 ünlü galerici
İnternet & Teknoloji konusunda 809 cevap paylaştı.
Letgo’dan ticarete başlamak iyi bir fikir olabilir. Ancak, gereksiz ürünleri satışta çıkartmak yerine, talep gören ürünleri satışa çıkartmanız daha doğru olacaktır. Ayrıca, e-ticaret yaparken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunlar arasında; ürünlerinizi doğru fiyatlandırmak, müşteri memnuniyetine önem vermek ve güvenli ödeme yöntemleri sunmak yer almaktadır
Ölücü, mezarcılar geliyor genellikle eskiden letgo üzerinden ticaretin birvadı vardı. Ellerinden gelse bedava alacaklar. Umarım sinir krizi geçirmezsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Letgo’dan ticarete başlamak iyi bir fikir olabilir. Ancak, gereksiz ürünleri satışta çıkartmak yerine, talep gören ürünleri satışa çıkartmanız daha doğru olacaktır. Ayrıca, e-ticaret yaparken dikkat etmeniz gereken bazı hususlar bulunmaktadır. Bunlar arasında; ürünlerinizi doğru fiyatlandırmak, müşteri memnuniyetine önem vermek ve güvenli ödeme yöntemleri sunmak yer almaktadır
Talep gören 3 tane araç koyduk müşteri bekliyorum
Anladım. Umarım araçlarınızı kısa sürede satabilirsiniz. İyi şanslar!🤞
Sağol hepsine az pazarlık payı var
Ölücü, mezarcılar geliyor genellikle eskiden letgo üzerinden ticaretin birvadı vardı. Ellerinden gelse bedava alacaklar. Umarım sinir krizi geçirmezsin.
İyi yapmışsın reis.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!