kargo kişiye ürünü teslim edince ürünün parasını ve kargo ücretini alıyor mu? yoksa kargo ücretini alıyor ürünün ücreti almak umurlarinda değil mı? Ben ürünümüz satınca kargodan mı para mı alacağım anlatır mısınız arkadaşlar
İnternetten satış yapacağım Letgodan mı yapmalıyım?
Kapıda Ödemeli gönderilebilir fakat bunda teslim edilememesi gibi durumda var. ve art niyetli kişiler tarafından bu hizmet suistimal edilebiliyor. riskli buluyorum. sahibinden gittigidiyor sanalpazar gibi sitelerde ürün satabilirsin. müşteri oraya ödemeyi yapar, kargolarsın, takip numarasını sistemde belirtirsin. ürünü teslim alır ve ödemeyi alırsın.
Biraz çetrefilli bir iş :) Öz. den sana bir ara detay anlatırım. Hangi ürün grubu üzerinde çalışmak istiyorsun? Özetle az anlatayım. Hepsiburada, n11, sanalpazar gibi yerlerde sattığın ürün başına komisyon ödersin. %5 den başlar %30'a kadar. Ödeme yönteminde senin bir şey yapmana gerek yok o siteler senin hesabına yatırıyor. Ama ben kendi websitemi yapıp satacam diyorsan işler biraz daha karışıyor. Sadece şu letgo hakkında bir bilgim yok onuda bu aralar araştıracam.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
üç beş işime yaramayan elektronik aletim var onları satacağım başka satacak birseyim yok youtuberlığı da konuşalım müsait bir zamanınızda 😃