Degerli Aliexpress Kullanicisi, Aliexpress platformundan siparis etmis oldugunuz ***** siparis takip numarali kargonuzun, 4458 sayili Gümrük Kanunu ilgili maddelerince TICARI MIKTAR ALIM TESPITI nedeni ile gümrük islemleri tamamlanamamistir. Alicisi oldugunuz kargonuzun güncel durumunu ve gümrükleme islemi yaparak cekmek istediginiz takdirde olusan prosedür hakkinda detayli bilgi almak icin, kubra. gol@sinotrans-makzume. com adresine mail atmanizi rica ederiz. Mail iceriginde 27 ile baslayan siparis takip numaranizi belirtmeniz zorunludur. Kargonuzu sorgularken lütfen telefon yoluyla degil, belirtmis oldugumuz mail adresi yoluyla iletisime gecmenizi rica ederiz.
Diye mesaj geldi ne yapmam lazım lütfen yardım edin Kolye küpe bileklik felan almıştım çoğundan en fazla bir ya da iki tane aldım sadece iki kolye çeşidinden 8 tane aldım şimdi ne yapmam lazım daha önce başına gelen biri söylesin lütfen. Şu an mail attım ve aldığım satıcıya da yazdım
Mail:
***** numaralı Aliexpress siparişimin içinde ticari bir sebep yoktur. İçinde takı (Kolye, küpe gibi) vardır. Aliexpress siparişinde de bütün ürünlerin vergisi ödenmiştir.
Ürünlerimi teslim almak için bilgi istiyorum.
Yazdım farklı bir şey mi yazayım lütfen söyleyin.
Diye mesaj geldi ne yapmam lazım lütfen yardım edin Kolye küpe bileklik felan almıştım çoğundan en fazla bir ya da iki tane aldım sadece iki kolye çeşidinden 8 tane aldım şimdi ne yapmam lazım daha önce başına gelen biri söylesin lütfen. Şu an mail attım ve aldığım satıcıya da yazdım
Mail:
***** numaralı Aliexpress siparişimin içinde ticari bir sebep yoktur. İçinde takı (Kolye, küpe gibi) vardır. Aliexpress siparişinde de bütün ürünlerin vergisi ödenmiştir.
Ürünlerimi teslim almak için bilgi istiyorum.
Yazdım farklı bir şey mi yazayım lütfen söyleyin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ticari miktarda almışsın, onun vergisi fazla olur satışıyla çıkaramazsın zararı, bırak gümrükten dönsün satıcıya o da para iadesi yapsın
Satıcıya dönebilir mi direkt bir de vergisi ne kadar olur ki
Satıcıya dönerse o iade yapar mı peki
Gümrüğü ara sor
Dönerse yaparlar, ama döner mi yoksa gümrükçüler üstüne konar mı bilmem
Aramayın mail atın yazmışlar ben de mail attım da daha dönmediler şimdi ne yapayım
Konarlar kesin ya ağlayacağım şimdi
Ara boş ver ne dediklerini, maile dönmüyorlar de
Tamam o zaman haklısınız şehrimdeki gümrük müdürlüğünü mapsten numarasını bulup arayım değil mi
Sen bi tanesini ara onlar yönlendirir zaten
Tamamdır arıyorum şimdi
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!