İnternet & Teknoloji Bilgisayar cmd'den çıkan ip adreslerinin sayfalarinı nasıl bulabilirim? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar bu şekilde ki verilerden ip adreslerindne veya orada yazan adreslerden esas sayfaya nasıl bulabilirim? Bilgisayar cmd'den çıkan ip adreslerinin sayfalarinı nasıl bulabilirim? Cevapla Bilgisayar Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Abdurrezak99 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl ifconfig yazarsan çıkar ya da ipconfig tam hatırlamıyorum ama orada yetel ip adresini verir 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Yok yapiyorum cikiyo zaten ama ip adreslerin hangi site oldugunu nasik bulabilirim mesela gorsek paylastim Yorumla Abdurrezak99 +1 yıl Esas sayfası senin modemin arayüzüdür. Oda 192.168.1.1 Yorumla Soran +1 yıl Yani sonuc olarak esas girilen sayfaya ulasmanin bir yolu yok mu Yorumla Abdurrezak99 +1 yıl Yok kendi ipnden esas kendi pcni ulaşirsın ortada modem arayuzu dısında baska bisey yok site olarak Yorumla Soran +1 yıl Peki bildigin gizli sekme gecmisini gorebilecegim bir yontem var mi? Yorumla Abdurrezak99 +1 yıl Yetkili servis saglayıcı ve hangi tarayıcıyı kullanıyorsan ordaki yetkililerin erisimi var sadece Yorumla Soran +1 yıl Bu kotu iste ya. Illaki bir program vs. Vardir ama ne... off the history var googlenin birde onu denicem bakalum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ifconfig yazarsan çıkar ya da ipconfig tam hatırlamıyorum ama orada yetel ip adresini verir
Yok yapiyorum cikiyo zaten ama ip adreslerin hangi site oldugunu nasik bulabilirim mesela gorsek paylastim
Esas sayfası senin modemin arayüzüdür. Oda 192.168.1.1
Yani sonuc olarak esas girilen sayfaya ulasmanin bir yolu yok mu
Yok kendi ipnden esas kendi pcni ulaşirsın ortada modem arayuzu dısında baska bisey yok site olarak
Peki bildigin gizli sekme gecmisini gorebilecegim bir yontem var mi?
Yetkili servis saglayıcı ve hangi tarayıcıyı kullanıyorsan ordaki yetkililerin erisimi var sadece
Bu kotu iste ya. Illaki bir program vs. Vardir ama ne... off the history var googlenin birde onu denicem bakalum