Diğer Emanet nerden bulabilirim? gizliyihhh Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle şeyler hep hoşuma gitmiştir ve lazım olucak nerden bulabilirim küçükken hiç sizin var mıydı kim verdi acil Güncellemeler+1 yıl Çakı emanet dediğim Güncellemeler+1 yıl Nasıl yapabilirim Emanet nerden bulabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Kardeşim uzak dur, geçen hafta mahkemem vardı 5 ay hapis, 400 lira para cezası aldım.. Suç üzerimde sustalı çakı bulundurma. 1 2 Yorumla gizliyihhh +1 yıl Bişey olmaz merak etme ben kızım nerden görecekler saklarım bi yere Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Çantanda bir yere girdiğin zaman ötecek.. Nereye girersen gir her yerde xrey cihazı var onu nasıl olacak.. Yorumla
TheCeketli Takip Et Master Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Diğer konusunda 1,2b cevap paylaştı. İki sene önceye kadar bıçak koleksiyonum vardı 0 0 Yorumla
Poseidon1919 Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl Emanetten kastınız? 1 8 Yorumla Poseidon1919 +1 yıl Bicakcilardan veya seyyar satıcılardan. Yorumla gizliyihhh +1 yıl Nerelerde oluyor ki Yorumla Poseidon1919 +1 yıl O tarz işletmelere özel çarşılar veya arastalar olabilir. Oralara gidebilirsiniz. O değilde kimi bıçaklayacaksınız asdasdd Yorumla gizliyihhh +1 yıl Maksat korku olsun belki geçirim aksiyon olsun diye kim bilir dlöxldkdm Yorumla Poseidon1919 +1 yıl Güzel, macera arayan birisin anladığım kadarıyla. Tam benim kalemsin. Yorumla gizliyihhh +1 yıl Suç ortağı dlslkdlxk Yorumla Poseidon1919 +1 yıl Evet hemen la casade papel yazalım senle Yorumla Nemesis_2746 +1 yıl Bişi dicem abi muşta almak istiyorum nereden bulabilirim 18 den küçüğüm ama 16 yım kaçak falan bi yerden alabilirmiyim veya nerelerde bulabilirim bi hesqbım varda ama bıçak istemiyorum muşta istiyorum Yorumla
HERİFER Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Paran varsa ayarlarım. 0 4 Yorumla gizliyihhh +1 yıl Ne kadara Yorumla HERİFER +1 yıl İstediğin şeye göre değişir. Yorumla gizliyihhh +1 yıl Küçük katlanabilir olanlardan Yorumla HERİFER +1 yıl Resim at bana. Yorumla
gokhaniscimen Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Diğer konusunda 361 cevap paylaştı. Deagle var. Satabilirim. Ruhsatlı. 0 0 Yorumla
BŞKNTLİ Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Vardı 1 1 Yorumla BŞKNTLİ +1 yıl Ben de Sustalı, kelebek, kıl, kasatura 1mt lik, rambo bıçağı, Trabzon, Baretta, 1970 model kırmalı av tüfeği Yorumla
aasena_ Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl emanet derken? 1 2 Yorumla gizliyihhh +1 yıl Çakı bıçak Yorumla aasena_ +1 yıl özel bıçakçı var ararsan bulursun ya da av malzemeleri satan yerde vardır güzel bir şey arıyosan Yorumla
Sonjin Takip Et Master Yaş: 28 , eic 53% +1 yıl Psikopat mısın 0 2 Yorumla gizliyihhh +1 yıl Evet hiç acımam yok kinciyim :) Yorumla Sonjin +1 yıl Öldürme bizi lütfen Yorumla
komando_09 Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Nasıl yani 0 2 Yorumla gizliyihhh +1 yıl Muşta çakı bıçak felan Yorumla komando_09 +1 yıl Var... Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Kardeşim uzak dur, geçen hafta mahkemem vardı 5 ay hapis, 400 lira para cezası aldım.. Suç üzerimde sustalı çakı bulundurma.
Bişey olmaz merak etme ben kızım nerden görecekler saklarım bi yere
Çantanda bir yere girdiğin zaman ötecek.. Nereye girersen gir her yerde xrey cihazı var onu nasıl olacak..
İki sene önceye kadar bıçak koleksiyonum vardı
Emanetten kastınız?
Bicakcilardan veya seyyar satıcılardan.
Nerelerde oluyor ki
O tarz işletmelere özel çarşılar veya arastalar olabilir. Oralara gidebilirsiniz. O değilde kimi bıçaklayacaksınız asdasdd
Maksat korku olsun belki geçirim aksiyon olsun diye kim bilir dlöxldkdm
Güzel, macera arayan birisin anladığım kadarıyla. Tam benim kalemsin.
Suç ortağı dlslkdlxk
Evet hemen la casade papel yazalım senle
Bişi dicem abi muşta almak istiyorum nereden bulabilirim 18 den küçüğüm ama 16 yım kaçak falan bi yerden alabilirmiyim veya nerelerde bulabilirim bi hesqbım varda ama bıçak istemiyorum muşta istiyorum
Paran varsa ayarlarım.
Ne kadara
İstediğin şeye göre değişir.
Küçük katlanabilir olanlardan
Resim at bana.
Deagle var. Satabilirim. Ruhsatlı.
Vardı
Ben de Sustalı, kelebek, kıl, kasatura 1mt lik, rambo bıçağı, Trabzon, Baretta, 1970 model kırmalı av tüfeği
emanet derken?
Çakı bıçak
özel bıçakçı var ararsan bulursun ya da av malzemeleri satan yerde vardır güzel bir şey arıyosan
Psikopat mısın
Evet hiç acımam yok kinciyim :)
Öldürme bizi lütfen
Nasıl yani
Muşta çakı bıçak felan
Var...
Kılıç evi. Com
Ben vereyim sorun yok
Ne lazım ☺️