İnternet & Teknoloji En sevdiğin teknolojik ürün hangisidir? kırmızı_mercan Takip Et Yoda Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Masaüstü bilgisayar Laptop Tablet Telefon Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Süperss En sevdiğin teknolojik ürün hangisidir? Cevapla Sevgi Soruları Ürün Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 41,5b cevap paylaştı. Masaüstü bilgisayar candır benim için :) 0 0 Yorumla
BenimHepUmudumVar Takip Et Master Yaş: 38 , eic 69% +1 yıl İmkan olsa taşınabilir projektörlerden almak isterdim. 😊 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Tablet çok seviyorum yaa ama kullanmak nasip olmadı hiç 0 3 Yorumla SlmBenGeldim82 +1 yıl Ipad mi istiyorsun Yorumla isimyazmasamolurmu +1 yıl Çok güzeller ya Yorumla SlmBenGeldim82 +1 yıl Dimii ipad de iphone da çok güzeller her aslanın gonlunde bi ceylan yatiyor işteee Yorumla
MasalsızKaldım Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Yıllar önce reklamını görüp tutulduğum çevre sesini kesen Knox kulaklık 🤌 0 0 Yorumla
SoraSorabitiremedin Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Go pro, harmon kardon tasinabilir bas hoparlor , telefon ve stayer potenza tig 170 0 0 Yorumla
baygizli6 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 50% +1 yıl Projeksiyon flim ve oyunlar efsane oluyor sinema gibi izliyom 0 0 Yorumla
wheelsoffire Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Uzaktan halledebileceğim her iş için telefona minnet duyuyorum 0 0 Yorumla
Karakartal2903 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 83% +1 yıl bilgisayar tabiki o yüzden itopyada çalışıyorum 0 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,3b cevap paylaştı. Masa üstü bilgisayar 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,9b cevap paylaştı. telefon 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 885 cevap paylaştı. Laptop 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Masaüstü bilgisayar 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 5b cevap paylaştı. Bluetooth kulaklık 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Masaüstü bilgisayar candır benim için :)
İmkan olsa taşınabilir projektörlerden almak isterdim. 😊
Tablet çok seviyorum yaa ama kullanmak nasip olmadı hiç
Ipad mi istiyorsun
Çok güzeller ya
Dimii ipad de iphone da çok güzeller her aslanın gonlunde bi ceylan yatiyor işteee
Yıllar önce reklamını görüp tutulduğum çevre sesini kesen Knox kulaklık 🤌
Go pro, harmon kardon tasinabilir bas hoparlor , telefon ve stayer potenza tig 170
Projeksiyon flim ve oyunlar efsane oluyor sinema gibi izliyom
Masaüstü bilgisayar
Uzaktan halledebileceğim her iş için telefona minnet duyuyorum
bilgisayar tabiki o yüzden itopyada çalışıyorum
Masa üstü bilgisayar
telefon
Laptop
Masaüstü bilgisayar
Bluetooth kulaklık
PlayStation 5 ve Asus rog ally
Telefon
Laptop