İnternet & Teknoloji Yeni modem için öneri? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Yeni modem alacağım eski modem yıldırım yüzünden yandı, iyi bir şey istemiyorum, öneriniz var mı acaba? Güncellemeler+1 yıl *istiyorum olacaktı. Yeni modem için öneri? Cevapla Modem Soruları Öneri Soruları Beğen Paylaş Takip Et
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,7b cevap paylaştı. İyi bir sey almazsan o da çöp olur turktelekom kullaniyorsan oradan alabilirsin zaten yeni nesil 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Türk telekom kullanıyorum Yorumla SonMohikan71 +1 yıl Tamam oradan alabilirsin faturana yansitirlar ben de öyle yaptim zaten bozuldu tutktelekomdan aldim Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla
worldyalanx Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Oncelikle altyapiniz Adsl mi? Vdsl mi? Fiber mi? antenli mi antensiz mi ariyorsun butcen ne vs vs. en kotu letgo ikinci el bakmak lazim 1 5 Yorumla Soran +1 yıl İkinci el pek tercih etmiyorum, bütçem var Yorumla worldyalanx +1 yıl Ozaman ilk sorum gecerli altyapin adsl mi vdsl mi fiber mi? ya da yanan modemini bize soyle ona gore oneride bulunalim. piyasada Asus Tplink Keenetic vb modemler işini görecektir Fiyat performans uygun olsun diyorsanda tenda Yorumla Soran +1 yıl Beyaz Renk Modem tp-linkti ilk modem Yorumla worldyalanx +1 yıl Modemi atmadiysan altinda modeli yazar. Tplink td wn9168 gibi bisiler onu soylersen daha yardimci olabiliriz Yorumla worldyalanx +1 yıl Ben evde bunu kullaniyorum + akim korumali priz. ilk etapta zayen elektrikte sıkıntı oldugunda prizin sigortasi atiyor.Daha uygun fiyat modeller mevcutturwww.hepsiburada.com/keenetic-extra-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NL Yorumla
Jakobenman Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 96% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Bende zte marka var fiber tt verdi taksitli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İyi bir sey almazsan o da çöp olur turktelekom kullaniyorsan oradan alabilirsin zaten yeni nesil
Türk telekom kullanıyorum
Tamam oradan alabilirsin faturana yansitirlar ben de öyle yaptim zaten bozuldu tutktelekomdan aldim
Teşekkürler
Oncelikle altyapiniz Adsl mi? Vdsl mi? Fiber mi? antenli mi antensiz mi ariyorsun butcen ne vs vs. en kotu letgo ikinci el bakmak lazim
İkinci el pek tercih etmiyorum, bütçem var
Ozaman ilk sorum gecerli altyapin adsl mi vdsl mi fiber mi? ya da yanan modemini bize soyle ona gore oneride bulunalim. piyasada Asus Tplink Keenetic vb modemler işini görecektir Fiyat performans uygun olsun diyorsanda tenda
Beyaz Renk Modem tp-linkti ilk modem
Modemi atmadiysan altinda modeli yazar. Tplink td wn9168 gibi bisiler onu soylersen daha yardimci olabiliriz
Ben evde bunu kullaniyorum + akim korumali priz. ilk etapta zayen elektrikte sıkıntı oldugunda prizin sigortasi atiyor.
Daha uygun fiyat modeller mevcuttur
www.hepsiburada.com/keenetic-extra-dsl-ac1200-4x5dbi-cloud-vpn-wpa3-amplifier-usb-4xfe-vdsl2adsl2-fiber-mesh-wifi-modem-router-p-HBV00000MI5NL
Wifi 6 özelliği olsun. Marka çokta önemli değil.
Bende zte marka var fiber tt verdi taksitli
Superbox
keenetic