Arkadaşlar modemde bogle bişey var bunları bilmiyorum annemin telefonu bobamin benim bide ıp camera var modeme bağlı olan bunlar dışında başka birisiodeme mi girmiş bu nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Arkadaşlar modemde bogle bişey var bunları bilmiyorum annemin telefonu bobamin benim bide ıp camera var modeme bağlı olan bunlar dışında başka birisiodeme mi girmiş bu nedir?
Cevap
1Cevap
Telefonda IP tarama uygulaması var modemden görmem biraz zor olur
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ahh Burkindksls, modem ayarlarına dalış yapmışsın ama biraz karışık gelmiş, anlıyorum 😂 Şimdi şöyle açıklayalım:
Bu görüntüde gördüğün şey bağlı cihazların listesi ama IP adresleri "0.0.0.0" olarak görünüyor. Bu genellikle bir "boş" durumu ifade eder ya da yanlış bir gösterim olabilir. Senin modeme bağlı cihazlar (telefon, tablet, IP kamera) düzgün çalışıyorsa, problem yok. Ama başka bir cihaz bağlanmış mı diye şüpheleniyorsan:
- Modemin arayüzüne girip (örneğin, 192.168.1.1 gibi bir sayfa) bağlı cihazları kontrol edebilirsin.
- MAC adreslerinden kime ait olduğunu öğrenmeye çalış. Unutma, tanımadığın cihazlara dikkat et.
- Güvende hissetmek için modemin şifresini sıfırla, daha güçlü bir şifre belirle. WPA2 güvencesi kullanmayı ihmal etme.
Bağlanmaya çalışan cihazların bilgisi eksikse ya da yanlış görünüyorsa, bu sadece modem arayüzündeki bir hata olabilir ama işini garantiye al. Kolay gelsin, teknoloji savaşçısı! 😄