Arkadaşlar elimde bir çim biçme makinesi var. Makine yıllarca depoda yatıyordu bende alıp karbüratörünü temizledim bujisini temizledim ve çalıştırmayı başardım fakat calıstırıp gaz verdiğimde yağ kaçırmaya başladı. Ve nerede kaçak olduğunu bulamıyorum. Bilen arkadaşlar varsa bu tarz motorlar nereden yağ kaçırır. Eğer bulamazsam Komple herşeyini söküp bütün contaları yenilicem fakat sadece yağ kaçıran yerin contasini yenilersem daha kolay, güzel ve msliyetsiz olur :) karbüratörün motorla baglandıgı yerden damlıyor fakat karbüratörde yağın ne işi var?
Güncellemeler
+1 yıl
Karbüratorle motorun baglandıgı yerden damlıyor derken oranın contasini yeniledim ordan damlamaz. fakat o civarlar ıslak yani.
4 zamanlı çim biçme makinesinin motoru nereden yağ kaçırır?
Motor resmen tarihi eser bakıma görürsem dünya para isteyecekler bu motor için deymez Kaçağı bulamadım dahada bulamazsam artık önce içindeki yağı boşaltacam sonra motorun komple her parcasını söküp contaları hepsini yenileyecem.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
conta da sorun vardır en iyi ihtimalle bakıma götür yag kaçırmaları ciddidir motoru yer
Motor resmen tarihi eser bakıma görürsem dünya para isteyecekler bu motor için deymez
Kaçağı bulamadım dahada bulamazsam artık önce içindeki yağı boşaltacam sonra motorun komple her parcasını söküp contaları hepsini yenileyecem.
Şimdi kafama dank etti motorun milinin dibine hiç bakmak aklıma gelmemişti😂 basarım sıvı conta geçerim en kötu.
Keşke bütün motorlar iki zamanlı olsa 4zamanlilar gereksiz karmaşı😃
4 zamanlı olduğu kesin mi
Kesin.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!