Dediğim gibi turbodan kaynaklı olabilir, 1.8T motor biraz kanser olarak bilinir... Turbo yağ sızdırıyor olabilir, yanlış yağ kullanımından dolayı yağ yüksek sıcaklıklardan dolayı genleşip sızıyor olabilir, çok yağ koymuş olabilirsiniz... Ama iyi değil, genelde alttan sızma yapar bunu park ettiğin yerde siyah lekeler olarak görürsün ama üstten sızması motor üst kapakta korozyona neden olabilir, ilerleyen zamanlarda tat kaçıran şeyler yaşarsın. Bunu iyi bir temizlikçide temizlet, motor kısmını iyice yıkasın sonra yağ seviyesine bak bakalım.
Ondan ondan, fazla yağ koymuş işte. Sebebi turboya dayanıyor olabilir diye dedim, yağ eksiltme durumu varsa gözünüzden kaçsın diye fazla koymuş da olabilir.
he usta hemen tamirciye gitme motor sıcakken çek evinin köşesine fıs fısa mazot koy sık kaputu kapat sabaha bütün pislik akar sonra bir kaç gün gözlemle kaçaklar belli olur.
la yok sıkıntı yok :D b5.5 kasa değilmi makyajlı birde osmanlı mavisi olacak:D gümüş gri 1.9 tdi vardı pd130 motor hertz 38inç çift bufer döşemiştim 1 yıl bindim ehliyetsiz şu an çoğu arabadan daha kjaliteli konforlu.