Arkadaş bu nedir ya 1 haftada belki 10. kez arıyorlar. Numara +91 le veya +27 ile başlıyor.
Bunun olayı nedir bilen var mı?
Açmıyorum ama olay ne merak ettim...
Arkadaş bu nedir ya 1 haftada belki 10. kez arıyorlar. Numara +91 le veya +27 ile başlıyor.
Bunun olayı nedir bilen var mı?
Açmıyorum ama olay ne merak ettim...
Büyük bir şirkette veri sızıntısı olmuş veya verilerimizi bu takozlara sattılar. Bir diger ihtimalse geçmiş yıllarda oldugu gibi cınsel içerikli siteler bunu yaptı çünki böylesine alcakça bi haraketi ancak bu sitelerin adminleri yapar. Sabah sularında beni de hindistan alan kodlu bir eleman 2 defa çaldırdı. Normal şartlarda bu tür olaylardan çekinmem ama çok manidar bi profil fotografı vardı kanayan bir el. Merakımdan kimsiniz diye dönüş yaptım ve besbelli çeviriden konuşuyordu karşıdaki eleman kısa bir muhabbet geçti amazonla ilgili tamamen scam olan bişeyler flood attı. Gün boyu whatsapp da aktif durumdaydı saat başı kontrol ettim. Sonuç olarak eger bu adamların elinde bilgilerimiz görüntülerimiz olsaydı bence çokdan şantaja başlarlardı. Rahatsızlık vermeye çalışan parazitlerdir umarım. Son bir ekleme olarak bu numaralara geri dönüş saglamayın whatsapp profil fotografınızı herkese açık yapmayın hatta whatsapp da name tag ınızı bile isim soy isim olarak yazmayın
Cevap
3Cevap
Arıyorlar, mesaj çekiyorlar...
Verilerimizi kime sattılar allah bilir.
Bugün aradılar daha dangalaklar
Sorma ya beni de aradılar
Benide +92 den iki defa aramışlar
Yok değil
Amazon dan ürün alıp siparişi iptal etmiştil bu yüzden arıyo olabilirler
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?