yaşadığınız ülkelere neden göç ettiniz türkiye mi daha güzel yoksa yaşadığınız ülke mi bence türkiye dünyadaki en güzel ülkelerden birisi
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ben asil hollandada yasiodum kac ay once turkiyeye goc ettik istedigin ulkeyi gez istedigin seyi yap ama turkiye gibi guzel ulke asla olamaz ulkeden cok insanlarida guzel sicakkanli
katılıyorum hollandada ne iş yapıyordu ailen veya sen türkiyede neler yapmayı düşünüyorsunuz
cevap vermedin :)
New York da yasiyorum avantaj lari sart lari cok daha iyi bence
mesleğiniz nedir
Insaat sektorundeyim
Türkiye de yaşıyorum bu hayatı ben seçmedim😏😏
öyle bir diyorsun ki başka bir ülkede yaşamak istiyorsun sanki :D
Tabi yaa bunaldım hep aynı insanlar 😹😹
Babamın işi yüzünden Belçikadayız😔
niye üzgün işareti yaptın ki istemiyor musun belçikada olmak
18 senedir belçika da yaşıyoruz. Türkiye yi özledim.
türkiyenin nelerini özledin mesela
Nelerini özledim bilmiyorum ki. Daha 2 yaşındayken belcikaya taşındık. Türkiye ye gelsem yeter ya. Gezemedim kendi ülkemde 😔
gezme diyen mi var gez toz sonra belçikaya geri dönersin :D
Kendim gelemem kaybolurum kesin. Corona yüzünden felan gelmem zor.
belçikada ne yapıyorsun peki okuyor musun babanın işinde çalışıp yardım mı ediyorsun hayat orda sanki boğucu sıkıcı gibi anlattığına göre
Evt okuyorum. Babamın işine yardım edemem çünkü tırcı. 1 tır ile gittik 16 tane tiri var şirket kurdu. Yani babamın iş bana ters. Nedeni ne bilmem ama küçüklükten beri sevmem belcikayı.
ne bölümü okuyorsun bu arada okuduğun bölümden işsiz kalsan bile iş garantin var babanın şirketinde istediğin gibi iş sahibi olabilirsin illa ki tır sürmene gerek yok evrak işlerini öğrenip onları da yapabilirsin belçikanın nelerini sevmiyorsun mesela
Ben spor bilimleri fakültesinde okuyorum. Branşım dövüş sanatları. Burada 1 veya 2 yıl egitmenlik yapıp birikim yapicam sonra Türkiye ye gelicem. Türkiyede başka bir meslek yapacağım.
1-2 yıllık birikimin yeterli olacağını düşünmüyorum açıkcası türkiyede ne iş yapmayı düşünüyorsun
Burda dövüş egitmenligi maaşı türk lirasiyla 12 bin civarına tekamül ediyor. Türkiye ye gelince PÖH olacağım inşaallah.
o kadar kolay mı ki pöh olmak öyle herkesi almıyorlar diye biliyorum neden pöh olmayı bu kadar çok istiyorsun peki
Ben zaten PÖH olmak kolay demedim. Çocukluktan beri hep polis olmak istedim. Boyum var çeşitli dövüşler biliyorum ve bunları pöh olarak değerlendirmek istiyorum.
pöh olmaktaki en etken sebeplerin neler yani neden bunu bu kadar çok istiyorsun :) ayrıca dövüş eğitmenliği maaşı türkiye parasıyla 12 bin tlye denk geliyor yazmışsın yani 1500 eurodan daha az ben maaşların avrupada bu kadar düşük olduğunu düşünmüyorum :) şirket sahibi olmak varken insanlara dövüş sanatı öğretmek varken niye pöhe bu kadar ilgi duyduğunu anlamadım yani hayatın operasyonlarla geçecek tehlikeyi çok mu seviyorsun :D
Belçika da eğitmen olup oradaki gençlere yararim dokunacagina, Türkiyede
memleketimde polisime destek olur ülkemi korurum.
öyle bir konuştun ki ülkeyi koruyacak eleman kalmamış da ülkeyi kurtarmaya gidiyorsun :D zaten ülkede gereğinden fazla pöh jöh var ülkeyi de gayet iyi koruyorlar yani fazladan bizim de korumamıza gerek yok eğer ülkemize faydalı olmak istiyorsan ülkeye yatırım yapılmalı şu an türkiyenin en büyük sorunu işsizlik kimse iş bulamıyor bazı insanlar açlıktan çöpleri karıştırıyor bu sorun daha önemli bence bu sebeple de yeni işler kurulmalı yeni projeler geliştirilmeli eskiden dünyayı asker yönetirdi din adamı yönetirdi şimdi ise dünyayı tüccar yönetiyor sermaye sahipleri yönetiyor
tkp etmek ister misin beni konuşalım sohbet edelim seninle beyni gelişmiş birisin bence :) aynı zamanda türkiyeyi de seviyorsun avrupada yaşamana rağmen :)
Tamam Şu an Türkiye güvenli , fazla pöh , jöh, asker olabilir ama , 2023 ten sonra asker sayımızı 20 milyon ve üzeri yapma planlari var. Ben söylemiyorum , olacakları yazıyorum. Ve pöh olmakta kararlıyım.
asker sayımızı 2023den sonra neden 20 milyon yapalım ki anlamadım ne gerek var buna? savaş mı çıkacak kiminle savaşacağız?
Onları Şu an burda yazamam ama böyle olması planlanıyor.
neden yazamazsın ki ama böyle planlanıyor olması korkunç ben ülkemin savaşa girmesini istemem ülkemiz bundan büyük zarar görür savaş kimseye hayır getirmez
Amerika neden robot asker yapıyor sanıyorsun. Türkiye neden savunma sanayinde asır atladı sanıyorsun. 2021 yılında MSS (milli savunma sanayi) nde yeni zırhlı araçlar ve askeri teçhizatlar üretildi. Bu kadar yeterli mi?
savaş kazanan ülkeye de kaybeden ülkeye de büyük zararlar verir çok maliyetlidir insanların alım gücünü büyük ölçüde düşürür sadece kan ve gözyaşı getirir amerika ırakı işgal ettiğinde bile 1.5 trilyon dolara yakın para harcadı bu parayı kendi evsizlerine fakirlerine harcasa amerikada aç insan kalmazdı
savaşa değil üretime ihtiyacımız var istihdama ihtiyacımız var ülkenin sorunları bunlar
planlarımızda 20 milyon asker olmamalı hollanda gibi büyük bir tarım ülkesi olmak olmalı almanya gibi büyük bir sanayi ülkesi olmak olmalıdır
Ben daha fazla yazmıycam bu kadar söyledim artık . Ama emin ol Türkiye turan ordusuyla zaferle çıkacaktır. Iciniz rahat olsun. Iyi geceler.
kime karşı zafer kazanıcaz?
konuşalım sohbet etmeye devam edelim yine de merak ettim bu konuyu şimdi bilmediğim bişey söyledin
Turkiyeliyim ama Bulgaristanda yaşadım uzun zaman
niye ki
Bulgaristan türküyüm
isveç
adın gülçin mi?
neden cevap yazmadın
Hayal aleminde
niye :D
Orayi yonetebiliyorumda ondan
gerçek hayatta niye yönetici olmuyorsun :)
Gercek hayattaki insanlarin çobani var. Bana gerek yok.
sen de çoban olabilirsin ama öyle bir anda olabilecek bişey değil yavaş yavaş
Benim surüm gerçek insanlar olamaz. Her insan bir birey olarak dusunur ve degerli sayarım. Hayal alemindeki yoneticilik daha cok cizgifilmvari bisey bende