oturma izni almak kolaymı ben 28 yaşındayım 15 yaşında lise öğrencisi kuzenimle gelicez anne baba izin verdi ama yanında anne babası olmadığı için alırlar mı
fransa hakkında düşüncen ne orayı daha çok istiyoruz türklere karşı ırkçılık var mı lille şehrinde oturursak ırkçılık olcağını zannetmiyorum burak yılmaz zeki yusuf sayesinde senin düşüncen ne
Bence onlara çok güvenme fransızlar garipler illa fransızca olsun felan çok milliyetçiler biraz dışlanma olabilir gitmedim henüz sadece duyduklarım bunlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Almanyada yaşıyorum kafam rahat :d
Siz bu hayatı yaşamaya gelmişsiniz sjsh
oturma izni almak kolaymı ben 28 yaşındayım 15 yaşında lise öğrencisi kuzenimle gelicez anne baba izin verdi ama yanında anne babası olmadığı için alırlar mı
Tc simülasyonunu başarıyla tamamladım darısı başınıza shwjsjsj
Oturumu hangi yolla alacaksınız ona göre cevaplayayım
abi şakasına yazmıyorum bu lille şampiyon oldu ya zeki burak yusuf sayesinde bize karşı hoşgörüleri arttığını düşünüyorum
Aminnnn sjsjks
Bize bir önyargıları yok iyi insan her türlü iyidir zaten algılayabiliyorlar bunu insan çerçevesinde bakıyorlar ırk olarak değil
Çıkın gelin abi ne duruyonuz ajsksk bulunur illa bir yol
Olmayınca olmuyor sjsh
://///
fransa hakkında düşüncen ne orayı daha çok istiyoruz türklere karşı ırkçılık var mı lille şehrinde oturursak ırkçılık olcağını zannetmiyorum burak yılmaz zeki yusuf sayesinde senin düşüncen ne
Bence onlara çok güvenme fransızlar garipler illa fransızca olsun felan çok milliyetçiler biraz dışlanma olabilir gitmedim henüz sadece duyduklarım bunlar
italya peki
Güzel ülke havası suyu ilkimi süper ama ekonomisi bi tık aşağı olabilir diğer devletlere göre
Kanada'ya git bence
Hic biri turkiyeden baska ulke tanimam
İsviçre
Aynen katılıyorum şu an orda arkadaşımın yanında olmak için her şeyi yaparım