Telefonumun dinlenildiğini nasıl anlarım?

Selamm🥳🥳

Telefonumu kulağıma yaklaştırdığım zaman ses geliyor biri sessiz kalır öyle bi cızırtı sesi, arama vs yapmadığım halde bu ses gitmiyor. Telefonum dinlemeye girmiş olabilir mi. Öyle bi ihtimal var çünküm biriyle takıştım kendiside manyak olduğu için böyle şeyleri yapabilecek potansiyel var 🙄 nasıl anlaşılır bu ya

Güncellemeler
+1 yıl
Sığır mısınız? Ben telefonumun dinlenildiğini nasıl anlarım diye soru açıyorum kamil gibi seni kim dinleyecek diyorlar sjsj olum polis, savcı, terörle mücadele dinleyebilir mi diye sormuyorum. Daha önce anlık konum ve kişisel bilgilerime ulaşan biri var telefonumu da dinleyebilecek konumda olduğu için şu an dinleme yapsa ben bunu nasıl anlarım diye soruyorum gereksiz mala bağlayacaklar yazmasın 🤦🏼‍♀️
Güncellemeler
+1 yıl
Aklı yok fikri var gibi her olayda mit misin seni kim ne yapsın vs diyen caheller üstteki açıklamayı iyi okuyun ikincisi evet casus program yüklenilmiş, 1 buçuk hafta kadar önce kendi servisine götürdüm 30dk da çözdüler. Telefonumda ısınma, sarjın alakasız şekilde hızlı tükenmesi ve kulağıma yaklaştırınca cızırtı gelmesi şikayetiyle götürdüm. Ek olarak benim açmadığım bildirimlerin benden önce açılmış olduğu mesajların görüldüye düştüğünü fark ettim. 30dk da sorun çözüldü.
Telefonumun dinlenildiğini nasıl anlarım?