Arkadaşlar telefonum bazen donuyor normalde donma kasma yapmaz bu aralar yapmaya başladı ve biriyle telefonda konuşurken benim sesim gidiyor ama onların sesi gelmiyor pat diye kapanıyor sizce dinleniyor mu
Güncellemeler
+1 yıl
canım arkadaşlar var burada ben madde kullandığım için acaba dinleniyor olabilir mi diye soruyorum bazı canım da özelliğimi soruyor
Güncellemeni yeni gördüm narko kullanıyorsun diye dinlemezler iki torba yaptın ettin diye de dinlemezler. Ay ne kötü kız kurtar kendini yazık günah giden hayatlarınız
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Senin ne ozelligin varda dinlesinler arkadas
Güncellendim bakda öyle yorum yap
Dinlensen bile anlamazsin
Kendi sesini çift duyuyorsan dinleniyor
fbi seni dinliyor kesin, bill gates de olabilir. bu aralar corona filan çip ortalık karışık
S@l@k şaka yaptı 😂
Tüm telefonlar dinlenir fakat
Ses yankı yapar.
Teşkilatı ara
Olur @ptl
Oldu mQl kqRıı seni :) mk işleri bitti senin gibi s@l@ğı takip edecek ses dinleyecekler. Kendini bu kadar önemsemen de güzel ama @ptalca k@rı
Yorumu anlayamayacak kadar c@hilsin maalesef 🙄 kendimi önemli saydığım için sormadım bu soruyu ben her yrrgıma atlama
Y@rak kürek işler müdürüsün anladıkta kim seni dinlesin e$$ek
Sen olaya karışıp dinliyorsun ama hala
Güncellemeni yeni gördüm narko kullanıyorsun diye dinlemezler iki torba yaptın ettin diye de dinlemezler. Ay ne kötü kız kurtar kendini yazık günah giden hayatlarınız