İnternet & Teknoloji Haber siteleri tıklanma uğruna kıyamet senaryosu tadında başlıklar atarken utanmıyor mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Esefle kınıyorum 😃 aşırı sinir bozucu. Siz ne düşünüyorsunuz? Haber siteleri tıklanma uğruna kıyamet senaryosu tadında başlıklar atarken utanmıyor mu? Cevapla Site Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Neveragain6 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 33% +1 yıl Haber siteleri dâhil Instagram'daki magazin hesapların başlığı aynı jşahğsjşe. Tıklamıyorum bile. 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Gel helalleşelim, kıyamet kopacakmış 🤧 Yorumla Neveragain6 +1 yıl Helalleşmeye gerek yok, sen nereye ben oraya. :** Yorumla Soran +1 yıl Öyle olmaz ya füze falan at ahsjakshs Yorumla Neveragain6 +1 yıl Attım sanıyordum ama olmamış demek ki jşahğsğlkx. Yorumla Soran +1 yıl Bak ya. :d Yorumla
-Gnossiennes Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Türkiye'de maksimum habercilik budur. Fazla bir şey beklememek gerekiyor.Utanmıyorlar anlaşılan. Bunu yapılan düzmece haberlerle ve bu görselle anlayabiliyoruz. 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. Zaten insanlar gergin birde böyle haberlerle iyice geriyorlar 0 0 Yorumla
Wheeinthemood Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Türkiyedeki çoğu insan yapıyor öldüresim geliyor hepsini 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Haber siteleri dâhil Instagram'daki magazin hesapların başlığı aynı jşahğsjşe. Tıklamıyorum bile.
Gel helalleşelim, kıyamet kopacakmış 🤧
Helalleşmeye gerek yok, sen nereye ben oraya. :**
Öyle olmaz ya füze falan at ahsjakshs
Attım sanıyordum ama olmamış demek ki jşahğsğlkx.
Bak ya. :d
Türkiye'de maksimum habercilik budur. Fazla bir şey beklememek gerekiyor.
Utanmıyorlar anlaşılan. Bunu yapılan düzmece haberlerle ve bu görselle anlayabiliyoruz.
Zaten insanlar gergin birde böyle haberlerle iyice geriyorlar
Türkiyedeki çoğu insan yapıyor öldüresim geliyor hepsini
Para icin utanma arlanma diye bir duygu kalmadi.
haber siteleri tam şerefsizler